Showing posts with the label blogger

Ungtunglah ada Blog

Assalamualaikum, good morning guys..selamat bekerja korang, jangan monday blues tauu..hahah..korang kalau monday blues hujung bulan ada juga bikin isi dompet tu ahh..ha…

Read more

Mereka (Blogger) Tidak Lagi Seaktif Yang Dulu

Mereka (Blogger) Tidak Lagi Seaktif Yang Dulu | Assalamualaikum, entry sedih malam ini, haha, tadi terbaca entry lama, nampak komen-komen dari blogger yang sama-sama …

Read more

Blogger lagi ke?

Ai..Sedihnya bila terfikir nak tinggalkan dunia blogger..cukuplah sha dah tinggalkan dunia design..entah pandai lagi ka tak design blog orang...pandai tapi amb…

Read more

Penyakit yang paling ditakuti Blogger

Tetiba ja rasa title tu buat orang takut..yaka? haha..Ya Allah, punya lama sha baru update blog..almost 2minggu..entah apa yang sibok sangat sampaikan tak sedar …

Read more

Blog Kembali Wujud

Alhamdulilah, blog sha kembali wujud setelah 2 hari kena suspend, no view, no comment, all is zero..rasa give up pun ada, rasa nak abaikan domain pun ada, rasa mal…

Read more

Mimpi 2 pasangan blogger yang tak pernah dijumpa

Pelik dan ajaibnya 2x mimpi sha tu kan..yang herannya, sha langsung tak pernah jumpa, just kawan maya macam korang juga, chating tu, ada jugalah dengan sorang makl…

Read more

Selamat Tahun Baru 2014

Kejap ja masa berlalu, dah masuk tahun 2014, banyak kenangan di blog ini, banyak dapat kawan baru, banyak dapat $$ alhamdulilah, terima kasih penyokong Blog Opzzpi…

Read more

Blogger yang meraih Readers dengan cara yang salah !!

Assalamualaikum Alhamdulilah blog kini mencecah 2K followers, apa nak buat dengan follower sebanyak ini? hanya ucapan terima kasih kerana menyokong blog sha..ad…

Read more

Pantang Larang Kucing Beranak

Assalamualaikum hye guys..lucu dan pelik tak keyword hari ini? hahaha..*gelak jahat* siapalah yang buat lawak diblog sha ni?? 0.o?? ok2 sorry sungguh menghampak…

Read more

Keyword Perkahwinan UAI menjadi rebutan

Alhamdulilah, entry gambar perkahwinan UAI mendapat tempiasnya dalam blog sha, berada ditempat pertama di cariaan google.. 97% keyword adalah tentang per…

Read more

Shaelayana's Shop

Assalamualaikum keinginan nak berjual on9..akhirnya dapat siapkan Blog Shop yang diberi mana Shaelayana's Shop color maintain PINK hihi..baru siapkan petang…

Read more

Sesi Like Header

Klik banner kalau nak join Assalamualaikum Now dah tiba masanya untuk sha upload header2 korang yang cute miut tu..dah upload pun hihi..ternyata teramat sukar…

Read more

Game Eleven Thing[s] About Me

Assalamualaikum Seriously sha teringin sangat nak main benda ini..tapi apa kan daya tak ada yang tag..terima kasih Hana  tag sha..hihi.. Terms and conditions…

Read more

Kalau bukan PINK, itu bukan AKU

Assalamualaikum apabila kehilangan benda yang kita sayang, Allah akan mengantikannya.. di entry [ ini ] sha bagitau yang sha kehilangan data dalam laptop kan? c…

Read more

Berlian untuk sha??

Assalamualaikum singgah teratak ibu cute [ ini] ..terjumpa berlian kat sidebar..eh..untuk sha??  wah bestnya dapat free feed RSS blog sha di blog ibu femes ni..…

Read more

26092010

Assalamualaikum ahhh..baru jumpa tarikh mula2 sha sign up blogger.. 26 Sept 2010 ..dah 2 tahun 5 bulan..wah...dah lama kan?? tapi sha baru ja berjinak2 dengan…

Read more

Kalau Free Boleh jumpa blogger KECIL ni!!!

KL Im coming !! dah macam lisa surihani la pula hehe..ok.. flight will be at this friday..malam kot sampai..maybe sha akan stay kat bangi. .sha free on sabtu..kal…

Read more

Janji PALSU !!

Nada marah !! ehhh.. napalah sha boleh percaya dengan orang yang macam ni?? kenapa?? kenapa?? kenapa??...korang mesti nak tahu kan?? jap tarik nafas dulu..huuu…

Read more
Load More That is All