Showing posts with the label Contest

Contest Blog Comel By: Sheda Ucu

( Sape Nak Join Tekan Banner Atas ) Contest Blog Comel By: Sheda Ucu  Di Anjurkan Oleh Sheda Ucu   Bermula 15 september  hingga 15 oktober Dengan Penaja Be…

Read more

Pemenang Contest Gambar Candid Part 1

Maka dengan itu tamatlah Contest  INI  terima kasih yang sudi join, ada juga yang join melalui FB, terima kasih. terus sahaja sha umumkan pemenang bagi kategori …

Read more

Contest Gambar #Candid By Sharina

Alhamdulilah, akhirnya siap juga entry ini, mungkin korang ternanti2 bilalah agaknya sha nak publish, maklumlah hadiah dari sponsor banyak kaching$$$ untung lah …

Read more

Contest Blog TERcute by Sharina

Penyertaan tamat..sila pastikan gambar dan link penyertaan di OPZZPINKY betul dan wujud..kumpul like untuk menang hadiah..gud luck :) Assalamualaikum Dah …

Read more

Tolong Like Gambar SHA

Sha ada join contest INI , dan memerlukan like dari korang di GAMBAR , tolong ya..hihi..terima kasih semua..jom ukhwah :)

Read more

Pencarian Sponsor - Contest Blog TERCUTE

Assalamualaikum Banner tiada lagi, belum buat, anggap ja lah header tu cute :P, btw sha nak cari sponsor yang baik hati nak sponsor contest sha ini, syaratnya …

Read more

CONTEST: TEKA WARNA BAJU PENGANTIN BY MAMA DARWIISH

klik banner kalau nak join tauu Assalamualaikum nak cuba nasib teka baju pengantin..mana tahu lepas ni ada chance nak pakai :P ok sha teka warna pink &…

Read more

Contest Headerku Owsem by Sharina

-PENYERTAAN TAMAT- Assalamualaikum Kali ini sha nak buat contest mengenai header..senang..dan simple..just pertaruhkan header korang yang comel2 tu..denga…

Read more

Hadiah yang bakal anda menangi

Assalamualaikum  Update pasal hadiah-2 yang sedikit gempak 100% dari sponsor  Contest Headerku Owsem by Sharina  [Jom Join tanda support   ヅ ] ♥ Terima …

Read more

Nak minta tolong..boleh??

Assalamualaikum hye..penat sha promote kat FB haha..lucu juga ada yang kata ni mesti nak minta like header :P macam tau2 ja haha...thanks korang belum sha promote…

Read more

Contest Header Paling Sempoi 2013 By NabilaMedan

Assalamualaikum wah ohsem lah nabila punya contest..terus terpanggil2 nak join,.. pertaruhkan header buruk haha

Read more
Load More That is All