Showing posts with the label Aug18 Segment

Tak dapat komen blog korang

Assalamualaikum, hi guys, seriusly sha dapat tahu yang komen sha tidak timbul pada blog korang, itupun selepas sha pulu komen byk2 dkt blog yg singgah di blog sha..peli…

Read more

Giveaway Yeayyy, this is my birthday month

Assalamualaikum, hi guys korang dah join belum GA ni? tutup 31 ogos tau, sempat lagi kalau nak join kan hihi, ok semua rules sha dah follow, memang sedia follow ci…

Read more

Blogwalking Time #August2018

Assalamualaikum guys, jom kita main blogwalking, sha dah lama tak join BW, asyik line down ja sejak pindah rumah ni, siapa nak join klik banner ya..have fun

Read more

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

Assalamualaikum, Giveaway dari orang sabah, hi cikgu diyana, kalau berkenan marilah join group sabahan; http://www.sabahanblogger.com /, letakkan no hp tuk sha mas…

Read more

Segmen Bloglist Blog Nieyl

Assalamualaikum guys, salam isnin yang indah, lama sha menyepi tanpa join segmen kan, ok segmen kali ini sangat simple, mesti support tauu hihi nak join kliklah ba…

Read more
Load More That is All