PG Mall Kempen Beli Barangan Malaysia Dan Jualan Akhir Tahun 2020

Bismillah,
Assalamualaikum


PG Mall Kempen Beli Barangan Malaysia Dan Jualan Akhir Tahun 2020 | Sekejapnya dah nak habis tahun 2020, ada beberapa hari lagi kalau dikira-kira kita akan bertemu tahun baru 2021, sedihnya terpaksa tinggalkan 2020 walaupun tak semeriah jika nak di bandingkan dengan tahun tahun sebelumnya, tapi tetap boleh luangkan lebih masa bersama keluarga di rumah, norma baharu, keluar bila perlu, jadi kalau nak berbelanja pun, boleh ja secara atas talian, oleh kerana itulah PG Mall sekarang adakan kempen beli barangan Malaysia dan Jualan Akhir Tahun 2020..banyak diskaun menarik untuk korang..


Apa itu PG Mall ?

PG Mall adalah satu-satunya kedai atas talian tempatan No.1 Malaysia yang ditubuhkan pada 2017 telah dinobatkan Top Ranking 3 laman web e-dagang yang dilaporkan di Iprice insight --> https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/. Gambar dibawah menunjukan PG Mall antara kedai atas talian yang mendapat tempat ketiga selepas Shopee dan Lazada, tahniah team PG Mall. 


PG Mall Year End Sales





YES, jualan akhir tahun lah paling meriah antara semua jualan, PG Mall juga tidak ketinggalan, bermula pada 1hb sehingga 31hb ini korang boleh berbelanja dengan jimat barang-barang keperluan seperti barangan bayi dan kanak-kanak, kelengkapan rumah, produk kecantikan dan kesihatan, peralatan sukan dan automotif, pakaian serta barangan elektrik, semuanya ada hanya di PG Mall, best kan berbelanja barangan keperluan hanya pada 1 kedai atas talian. senang sangat, lagipun barang yang ada adalah barangan Malaysia.
jadi jom kita menyokong #barangbaikbarangkita :) link --> https://pgmall.my/proudly-local-campaign


Opss sha terlupa mention diskaun, semestinya PG Mall selalu bagi diskaun sebanyak RM20 dan RM30 off kepada semua pelanggan PG Mall yang baru dan sedia ada. best kan..jangan lupa claim coupun code

Coupon Code: KBBM20 RM20 OFF ,Min Spend RM50 
Coupon Code : KBBM30 RM 30 OFF , Min Spend RM100


5 Kedai yang Menarik di PG Mall




Oriental Ceramics - Kedai Ceramics yang menjual set pinggan mangkuk dan gelas, para ibu pasti gemas dengan keanggunan ceramic ala-ala English Style, korang boleh dapatkan diskaun sehingga 50% klik pada link untuk info lanjut https://pgmall.my/Oriental-Ceramic


M Plus Sdn Bhd - Virus covid-19 boleh dicegah dengan kerap membasuh tangan dengan sabun, kedai seterusnya menjual pelbagai produk kebersihan, klik link untuk info | https://pgmall.my/M-PLUS-SDN-BHD





D Baby Care Nak cari hadiah untuk bayi yang baru lahir? Kedai ini menjual barangan keperluan baby termasuklah stroller, pampers dan keperluan untuk mommy yang tengah breastfeed, klik link untuk info lanjut | https://pgmall.my/D-Baby-Care-1




Tans of Happiness - Bosan duduk rumah? apa kata tengok kedai ini, banyak sangat jenis permainan yang boleh dimain bersama seisi keluarga, lupakan gadget jom main saidina hihi | https://pgmall.my/Tans-Of-Happiness




Teng Mobile - Charger handphone rosak, no worries, kedai ini ada jual banyak jenis cable untuk data dan charging, serta beberapa pilihan earphone untuk korang pilih, boleh tengok di link  | https://pgmall.my/TENG-MOBILE

FREE SHIPPING 




Dah puas hati pilih barang nak beli, jom kita proceed pembelian, untuk jualan akhir tahun 2020 ini, PG Mall bagi korang exclusive Free Shipping untuk pembelian minimum RM30 ke atas bermula dari 1 sehingga 31 Disember ini cepat guys kita serbu laman web PG Mall sekarang..
KLIK PADA LINK --> https://pgmall.my/home


Info Lanjut

Website:https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=787


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #yes #yearendsale2020 #freeshipping 


Post a Comment

3 Comments

  1. Seronok sangat bila musim jualan hujung tahun. Nanti boleh la shopping dekat PG Mall. Ada diskaun siap Free Shipping lagi

    ReplyDelete
  2. jom kita shopping ramai2 hehehe
    jadi rambang mata tengok banyak sales skrg ni kan
    macam semua pun mau d beli ni haha

    ReplyDelete
  3. bahhaha, si Edan bah busy menyopping.
    Apa mau dibeli si Edan ni? Habislah Ummi terpaksa membayar...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)