PG MALL EPenjana Shop Malaysia Online & KBBM

Bismillah,
Assalamualaikum

PG MALL EPenjana Shop Malaysia Online & KBBM | Promosi kembali lagi, bestlah PG Mall ni, dalam beberapa bulan ni saja banyak sangat promosi diskaun terhebat  tapi kali ini khas untuk Malaysian Day, iyalah kan sempena bulan kemerdekaan. Sokong Produk Local, kalau bukan kita siapa lagi nak sokong, dengan itu, kerjasama beberapa pihak penganjur, PG Mall mengadakan kempen #barangbaikbarangkita, tunggu di akhir entry ya :)

Kalau ada sesiapa belum tahu mengenai PG Mall, mari sha kongsikan serba sedikit mengenai PG Mall 

PG Mall adalah satu-satunya kedai atas talian tempatan No.1 Malaysia yang ditubuhkan pada 2017 telah dinobatkan Top Ranking 3 laman web e-dagang yang dilaporkan di Iprice insight --> https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/. Walaupun masih baru tapi pencapaian itu sangat membanggakan. Tahniah warga PG Mall

PG MALL EPenjana Shop Malaysia Online & KBBM

Di PG Mall, baru kita perasan begitu banyak produk local yang selama ini kita tidak pernah nampak dan dengar pun kan, ketahuilah bahawa, semuanya peniaga kita kita juga. 

E- Penjana Shop Malaysia Online



Bagi program e-Penjana yang diperkenalkan oleh kerajaan bagi menggalakkan rakyat Malaysia lebih banyak menggunakan pembayaran melalui scan, ianya selamat di kala negara kita masih dalam proses pemulihan musim Covid-19 ini. Jadi Pembayaran di PG Mall, jangan risau, semua jenis e-Wallet  diterima pakai ya dan juga payment gateway.

Promosi E- Penjana Shop Malaysia Online bermula dari 10 ogos sehingga 30 september 2020, kalau kamu pertama kali berbelanja di PG Mall, kamu akan layak dapat RM25 diskaun untuk barangan yang kamu beli minimum RM80 dan kalau sudah pernah belanja, jangan risau ada diskaun RM20 tapi kena belanja minimum RM100 ya..untuk penghantaran pula, PG Mall tambah lagi RM8 diskaun, PG Mall memang baik hati nak bagi lagi diskaun 50% exclusive untuk facebook live rebate voucher

Proudly Local


Macam yang sha cakapkan diawal entry, sokong produk local, promosi proudly local bermula dari bulan julai sehingga hujung tahun ini disember 2020, belanja hanya barangan keperluan rumah sahaja, marilah kita sama-sama sokong produk local, #barangbaikbarangkita Link boleh tengok di SINI

PG MALL EPenjana Shop Malaysia Online & KBBM


So apa tunggu lagi guys, jom kita shopping sekarang !!


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u #Cashback #points

Post a Comment

6 Comments

  1. ray x igt dah jmput ke belum but feel free utk join and meriahkan my giveaway here
    https://www.raydahalhabsyi.com/2020/08/preloved-giveway-by-raydah.html

    menarikkkkkkk

    ReplyDelete
  2. Yeay, banyak betul PG Mall punya promo ... Menggoda betul bah.

    ReplyDelete
  3. Banyak tu diskaun RM25. Best juga shopping di PGMall ni.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah cuba lagi shopping kat sini..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)