Alhamdulilah terpilih untuk hadiri Temuduga Juruteknik Komputer FT19 Kali Kedua

Bismillah
Assalamualaikum,

Alhamdulilah terpilih untuk hadiri Temuduga Juruteknik Komputer FT19 Kali Kedua | Alhamdulilah bulan 2 hari tu sha ada apply jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Sabah untuk jawatan Juruteknik Komputer FT19, cuba nasib mana tahu rezeki edan dan adiknya dalam perut..tadi pagi buka email, alhamdulilah sha terpilih untuk hadiri ujian kemahiran juruteknik komputer pada 19 Jun ini

Berdebar rasanya walaupun ini kali kedua sha hadirkan diri, pertama pada tahun 2009 lepas tamat praktikal di jabatan komputer cawangan kota marudu, tapi itu time sha bujang lagi..acuh tak acuh ja sha pergi temuduga tu, macam macam soalan sha tak dapat jawab sebab tak yakin pun dapat jawatan ni

InsyaAllah kali ini sha mesti yakin dapat, kena belajar balik lah pasal basic komputer, husband akan tolong hihi

Kali kedua ni pergi bersama baby dalam perut haha, perut dah besar ni sha takut ja dorang akan reject, korang pernah tak jumpa orang pregnent hadir temu duga? Ka sha orang yang 1st? Hahah

Korang doakan sha dapat jawatan ni ya..



Post a Comment

6 Comments

  1. Alhamdulillah tahniah! Semoga segala urusan dipermudahkan ye :)

    ReplyDelete
  2. Mudah2an ada rezeki pembawaan baby dalam perut

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezeki buat Sha ok.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... Tahniah.. semoga dipermudahkan..

    ReplyDelete
  5. Semoga di rezekikan dengan menjadi penjawat awam negeri Sabah.... Amin.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..tahniah Sha. Moga ada rezeki Sha dan baby. Aaminnn

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)