Susu Untuk Ibu Mengandung

Susu Untuk Ibu Mengandung | Assalamualaikum, alhamdulilah mengandung kali kedua ni, tekak sha boleh terima minum susu, susu penting untuk kalsium untuk ibu yang telah diserap oleh baby dalam perut, sha sebelum ni memang muak dan muntah bila hidu bau susu..bersyukur sangat baby kedua ni..sha on ja bila minum susu..lagi-lagi sha dapat susu dari nestle secara percuma tauu..

Link sampel susu percuma : http://www.opzzpinky.my/2019/12/link-sample-susu-percuma.html


yang susu ni perisa vanila, rasa macam minum aiskrim vanila pula..sesuai dengan tekak sha..nanti sha servuy harga susu ni dipasaran, susu fernleaf hari tu pun belum habis lagi..kalau ada perisa vanila sha on ja..haha..tapi manis sikitlah..

Siapa yang belum request lagi susu ibu mengandung percuma boleh klik link diatas ya, bukan susu ibu ja..susu baby pun ada..

4 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

  1. pernah minum susu utk pregnancy tp doc suruh stop sbb susu formula ni bergula.. actually tak elok.. lepas tu ambil susu kambing je

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah la..susu ni mmg manis sgt..sha dah rasa mcm nak stop ja tkut gula tgi pla haha

      Delete
  2. Wah macam minum aiskrim vanilla ya. Sedapnya xx Kandungan gula dia tinggi tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sgt tp mcm manis ja..dah berhenti minum..smbung minum fernleaf balik haha

      Delete

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Previous Post Next Post