Rindunya Zaman Bujang | Assalamualaikum, rindu ini memang selalu datang bila tengok gambar-gambar lama, lagi lagi dengan manusia ni, rindu sangat sekarang pun dia berada di nun jauh di semenanjung, berkhidmat untuk negara, tahniah atas pelantikan mu wahai adikku Balyna menjadi wirawati negara, firefighter gitu...mesti kau pun rindu zaman kita bersama dulu kan..haha

Teringat time kita hidup berdua, pergi kerja sama-sama, hantar kau dulu, dekat ja tempat kerja kita kan, lepas dari kerja kita pergi makan fast food di giant kolombong haha, siap usha-usah abang yang jual chicken chop tu, lai ingat ka time kita pergi KK naik kancil haha seram gila 1st time drive jauh-jauh semata-mata mau cuci mata ja..haha then kita bebas pergi mana asal ada minyak kereta kan..bestnya time tu..

Sekarang dah lain, dah berumahtangga ni, keadaan tak akan sama macam dulu..terhad, lebih kepada suami dan anak, dan rumah haha..insyaAllah nanti ko dah jadi isteri nanti ko akan faham juga tu, eh aku doakan ko ditemukan jodoh yang kau idamkan haha..kerjaya dah ada, boleh lah start cari jodoh ya..haha

Insyallah nanti edan dan adiknya dah besar, aku bawa dia balik kampung, rindu juga dengan kampung kamu..hahaha..terutamanya mama dan bapa mu..mesti dorang sunyi kan..maklumlah anak-anakny jauh..so cepat-cepat kahwin lai oiii haha

Doakan aku dipermudahkan bersalin july ni ya lai..rindu kauu sangat-sangat hahaha
sorry pada penggunaan 'aku' pada entry ini, 1st time hahaha