Mengidam Nasi Kuning


Mengidam Nasi Kuning | Assalamualaikum, sebak hati bila kita mengidam mak mertua hantarkan dari kampung nikmatnya ya Allah makan nasi kuning ni, ala boleh ja buat kan..senang ja tu tapi entah lah macam nak makan air tangan orang lain..hihi

Dijadikan cerita kemarin malam sha post dekat whatsapp terhidu bau nasi kuning dalam daun pisang tu, then pagi mak mertua chat kalau dekat bolehlah mak tolong masakan..alahai..tapi sha tak terpikir pun nak buat nasi kuning tu haha..petang tu mak mertua col dia ada hantar dekat cousin husband nasi kuning tu, happy nya sha, rasa macam menang lucky draw haha..nasi kuning dari beluran tau..sedapnya rasa dia..

Husband tegur sha tak baiklah post sesuatu makanan yang kita tak dapat time tu, contohnya malam, lagi-lagi sha mengandung kan..so thats y mak mertua sha pos kan nasi kuning sebab takut sha kempunan..terima kasih mak..untung sha dapat mak mertua baik hati dan caring..hihih..

Post a Comment

0 Comments