Entahlah dengan Adsense ni



Entahlah dengan Adsense ni | Assalamualaikum, ermm malas lah dengan adsense ni, sekejap ada sekejap tiada, sha dah habis godek dah ni, still earning tak naik..haha maklumlah blog sendu ja, earning pun slow, bukan lagi slow..kadang langsung zero..rasa macam give up dah ni dengan adsense.

Bila naik, sha rasa macam nak ja hari-hari update, sha tak pernah lagi cash out..kesiannya haha..2017 sha start apply adsense, time tu laju ja earning masuk, start dari akhir tahun sha dah busy dengan persiapan kahwin, blog pun terabai..adsense merajuk kot..lagi la selepas kahwin sha dah macam jauh ja nak update blog haha..then sha perasan macam ada pernah tukar template sebab bosan konon..lastly earning pun dah zero haha..padan muka..

Kak pip cakap ala sha buat ja entry santai pasal edan, asalkan rajin up entry..betul juga kan..kadang kita buat sebab minat pun boleh jadi rezeki masuk..hihi baiklah kak pip..sha try sehabis baik..sekarang ni susah sikit buka laptop, edan nampak ja terus dia datang duduk sekali tekan-tekan keyboard..errrrr..kena tunggu dia tidur memang sha pun ikut tidur sekali haha..

Any tips dari sifu ads, maybe? hihihi..

Post a Comment

3 Comments

  1. Samalah..adsense PC pun tak membiak..tapi takpelah..syukur apa adanya..moga lepas ni bertambah rezeki adsense.

    ReplyDelete
  2. Teruskan berblog Sha. AdSense tu buarkan dulu, nnt Sha Ada Masa Bari godek2 tengok AdSense lagi.

    ReplyDelete
  3. Dulu pun kak sy rajin update tp heran sebab earning tak pernah naik2.. Lepas ja sy buat entry yg fokus trafik drp carian google..dan apply sedikit keywords yg sy belajar dr sifu2 yg lain baru ada peningkatan dlm earning sy..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)