Entahlah dengan Adsense ni | Assalamualaikum, ermm malas lah dengan adsense ni, sekejap ada sekejap tiada, sha dah habis godek dah ni, still earning tak naik..haha maklumlah blog sendu ja, earning pun slow, bukan lagi slow..kadang langsung zero..rasa macam give up dah ni dengan adsense.

Bila naik, sha rasa macam nak ja hari-hari update, sha tak pernah lagi cash out..kesiannya haha..2017 sha start apply adsense, time tu laju ja earning masuk, start dari akhir tahun sha dah busy dengan persiapan kahwin, blog pun terabai..adsense merajuk kot..lagi la selepas kahwin sha dah macam jauh ja nak update blog haha..then sha perasan macam ada pernah tukar template sebab bosan konon..lastly earning pun dah zero haha..padan muka..

Kak pip cakap ala sha buat ja entry santai pasal edan, asalkan rajin up entry..betul juga kan..kadang kita buat sebab minat pun boleh jadi rezeki masuk..hihi baiklah kak pip..sha try sehabis baik..sekarang ni susah sikit buka laptop, edan nampak ja terus dia datang duduk sekali tekan-tekan keyboard..errrrr..kena tunggu dia tidur memang sha pun ikut tidur sekali haha..

Any tips dari sifu ads, maybe? hihihi..