Showing posts from March, 2020

Entahlah dengan Adsense ni

Entahlah dengan Adsense ni | Assalamualaikum, ermm malas lah dengan adsense ni, sekejap ada sekejap tiada, sha dah habis godek dah ni, still earning tak naik..haha…

Read more

Edan Berklinik 18 Bulan

Edan Berklinik 18 Bulan | Assalamualaikum, hari ini adalah hari pertama umie dan edan keluar rumah setelah sekian lamanya kami terperuk dalam rumah sejak PKP ni, t…

Read more

Terima Kasih PM

Terima Kasih PM | Assalamualaikum, alhamdulilah kemarin PM kita telah menyampaikan berita gembira mengenai Bantuan Prihatin Nasional yang berjumlah hampir 10 Billi…

Read more

Rindunya Zaman Bujang

Rindunya Zaman Bujang | Assalamualaikum, rindu ini memang selalu datang bila tengok gambar-gambar lama, lagi lagi dengan manusia ni, rindu sangat sekarang pun dia …

Read more

Susu Badan Drop Semasa Mengandung

Susu Badan Drop Semasa Mengandung | Assalamualaikum dan salam satu breastfeeding hihi, menyusukan baby sendiri adalah satu pengalaman yang sungguh manis buat ibu-i…

Read more

Permohonan Jawatan Kerajaan dibawah Kementerian Kesihatan Menggunakan Sijil PMR/SRP

Permohonan Jawatan Kerajaan dibawah Kementerian Kesihatan Menggunakan Sijil PMR/SRP | Assalamualaikum, disebabkan kekurangan staff KKM akibat bencana covid-19 ini, ke…

Read more

Pan Cake Simple untuk Anak

Pan Cake Simple Untuk Anak | Assalamualaikum, sejak kawalan pergerakan ni bermula memang para isterilah yang paling bingung nak sediakan makanan untuk ahli keluarg…

Read more

Perintah Kawalan Pergerakan dilanjutkan sehingga 14 April 2020

Perintah Kawalan Pergerakan dilanjutkan sehingga 14 April 2020 | Assalamualaikum, berikutan dengan kes Covid-19 meningkat kebelakangan ini, maka Perdana menteri me…

Read more

Resepi Kek Marble Koko

Resepi Kek Marble Koko | Assalamualaikum, lapar tak? jom buat kek haha..rasa nak makan kek pula, mau beli diluar masih lagi kawalan pergerakan..apa kata buat sendir…

Read more

Resepi Donut Gebu Dan Simple

Resepi Donut Gebu Dan Simple | Assalamualaikum, boring nya, masuk dapur pun ntah apa mau makan..haha..so sha try lah cari dekat FB resepi donut, baby dalam peru…

Read more

Sinopsis Parasite Korea Movie

Sinopsis Parasite Korea Movie | Assalamualaikum guys sempena cuti kawalan pergerakan ni..moh lah kita pulun tengok movie korea haha...cuma nya kalau sha movie Parasit…

Read more

Mengidam Nasi Kuning

Mengidam Nasi Kuning | Assalamualaikum, sebak hati bila kita mengidam mak mertua hantarkan dari kampung nikmatnya ya Allah makan nasi kuning ni, ala boleh ja buat k…

Read more

Segmen 24 Jam Bloglist #36 Mialiana.com

Segmen 24 Jam Bloglist #36 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2020 di Mialiana.com bermula pada 11.00 pagi 21/3/2020 sehingga 11.00 p…

Read more

Minum Air Gula

Minum Air Gula | Assalamualaikum seram baca tajuk entry, minum air gula memang sangat digeruni oleh ibu ibu mengandung terutamanya sha..sha memang tak suka minum air g…

Read more

Susu Untuk Ibu Mengandung

Susu Untuk Ibu Mengandung | Assalamualaikum, alhamdulilah mengandung kali kedua ni, tekak sha boleh terima minum susu, susu penting untuk kalsium untuk ibu yang telah d…

Read more

Fasa Edan Tantrum Bermula

Fasa Edan Tantrum Bermula | Assalamualaikum dan salam ahad, hari ni duk rumah ja, baba edan ada mesyuarat peladang..edan tengah tidur sekarang jadi umie curi masa sekej…

Read more
Load More That is All