Pengikut

It Starts With Your First Letter of Your Name

by - Januari 20, 2020
It Starts With Your First Letter of Your Name | Assalamualaikum guys, ini entry game tau..kalau korang free dan rasa macam best ja game ni..boleh lah join sekali tempek ja pada entry korang..game ni sha follow kak pip di entry ini 

Rule nya korang jangan google tau, haha

Image result for huruf s


  • WEAR - Sandal
  • DRINK - Sky juice -.-
  • PLACE - South Korea
  • FOOD - Seafood (Jawapan selamat haha)
  • ANIMAL - Snake
  • GIRL'S NAME - Shazriana (amboi haha)
  • BOY'S NAME - Shafiq
  • PROFESSION - Sabahan Blogger (haha)
  • WORD TO DESCRIBE SOMEONE - Silly
  • SOMETHING IN YOUR HOME - Speaker
  • BODY PART - Shoulder
  • FIRST NAME - Sharina
ok guys..senang ja kan kalau capital S haha..korang try la ya..sangat mencabar minda haha..tanpa menggunakan mr google haha..

You May Also Like

10 Comments

  1. best game ni.. mcm nk try tp tgk dlu camne.. haha

    BalasPadam
  2. hahaha bestnya game ni. nanti mau try juga la

    BalasPadam
  3. Kita Letter R.. Wear apa huruf R pun dah blur... hahaha

    BalasPadam
  4. hi hi hi ada juga baca ni tadi.
    now tak rajin nak fikir ni :)
    nanti nanti aida buat. payah ni.
    nampak je mudah. tapi... :) hi hi hi hi...

    BalasPadam
  5. best main game ni.
    mencabar minda kalau pangkal nama bermula dgn huruf yang rare.

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)