January 7, 2020

Edan di kampung

Entry ringkas, haha dari minggu lalu, umie dan edan dikampung..kampung takla jauh sangat area sandakan juga haha..cuma kali ni lama la sikit dikampung sebab mak sakit..

Edan kalau balik kampung..aktif nya bukan maintak menang tangan umie nak jaga..baru 1 anak haha..sejak pandai berjalan ni semua dia mau pergi alahai..

Payah sikit mau update blog kalau dekat kampung..line tak berapa ok..

6 comments:

  1. Bagus bawak anak2 balik kampung ni. Biarkan anak-anak explore kehidupan mereka. Kita just pantau je. Bagi lebih berkembang sel-sel otak mereka berhubung dengan baik.

    ReplyDelete
  2. dia tgh aktif.. kita pon makin aktif kejar dia.. haha..

    gws utk mak awk..

    ReplyDelete
  3. tu belum lg 2 org sha hahaha...

    ReplyDelete
  4. cute betul si edan .... siuk dia main2 di laman.

    ReplyDelete
  5. nanti dah ada adik, lagi busy la sha.
    edan pun sama2 ajak adik main.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)