Pengikut

Unifi Dah Pasang

by - Disember 22, 2019
Unifi Dah Pasang | Assalamualaikum, alahai rindunya dengan blog, lama betul sha tinggalkan tanpa entry, dekat sebulan juga, itupun selepas sha tukar sim kad ke Tune Talk =.=' terus line lembap..sayang ja sha subscribe data RM48 untuk unlimited data..bos tune talk ok ka? ermmmm..ntah lah hahaha..so memandangkan tempat tinggal sha ni dekat taman sejati baru nak up internet unifi so sha dan husband pun fikir lah nak pasang..


Kami daftar since 2 bulan yang lepas, then baru kemarin technician datang pasang, macam free sebulan kan? so sebulan tak payah bayar, tapi kontrak 2 tahun haha..oklah dari stress line tune talk lembap, bolehlah ambil plan RM89 ni so semua dapat pakai..edan pun happy tengok karton dia dekat you tube tanpa sekat sekat..hihi..

So, insyaAllah tiada lagi masalah tiada entry ya sharina haha..

You May Also Like

3 Comments

  1. Tune talk agak slow sekarang nie.. upgrade tak habis2..

    BalasPadam
  2. yeayy..dah blh tulis blog puas2..:)

    BalasPadam
  3. boleh la blogging sepuasnya.
    aida di rumah is unifi juga.
    phone pula unifi mobile.
    both laju. so far so good.

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)