Sinopsis Kampung People | Assalamualaikum, ramai orang cakap drama ni happening..best dari drama melayu yang lain..actually sha pun baru nak marathon episode 1 best lah..dengan watak elly mazlein sha suka sangat walaupun ada gedik dekat situ haha..nak sambung tengok nanti jap lagi dekat youtube..maklumlah unifi sha dah pasang hahaha

Drama ni disiarkan pada jam 9 malam setiap hari Rabu-Jumaat di TV3, sha memang tak dapat nak tengok kalau time malam..edan tidur awal...hihi so tengok online ja la kann

Terlepas tengok Chandra Nandini? Jom Tengok Online

Sinopsis Kampung People Razif terpaksa menjadi saksi menentang bekas bossnya, penjenayah Tuan Suhaimi di mahkamah. Razif menerima ugutan dari kumpulan Cengkih Manis dan polis meletakkan Razif dan keluarganya ke dalam Program Perlindungan Saksi agar mereka tidak dibunuh sebelum kes pendakwaan. Keluarga Razif terpaksa menyamar dan menukar identiti mereka menjadi orang kampung. Kejadian melucukan berlaku apabila keluarga Razif cuba menyesuaikan diri dengan keadaaan di kampung.

So korang rasa best ke tak? hihihi