December 30, 2019

Link Sample Susu Percuma

Link Sample Susu Percuma | Assalamualaikum mommy out there, mesti korang pun macam sha tengah fikir nak bagi susu jenama apa dekat anak, mana fikir lagi susu tu sesuai ka tidok? actually susu ibu adalah yang terbaik untuk anak, tapi janganlah kecam mommy yang lain, mungkin mommy tu nak bagi anak susu formula sebab atas faktor kesihatan ka, atau susu ibu kurang, atau ibu bekerja ka..ahh kan..kalau nak cuba satu jenama alahai susu sekarang bukan nya murah dik oi..maka dengan itu sha nak share dekat korang jalan pintas untuk korang isi semua link sample ni..


Link Sample Susu Percuma

✔ANMUM

✔MOM&ME

✔FRISO GOLD

✔S-26

✔SIMILAC/ENSURE GOLD/ISOMIL

✔NANKID 

✔LACTOGROW

✔DUTCH LADY

✔ANLENE 

✔ENFAGROW 

✔PEDIASURE

✔SAWANAH WOW

✔CERELAC

✔DUMEX DUGRO

✔SUSTAGEN

✔LACTOKID

✔LAZZ SUSU KAMBING

✔SNOW

✔APTAGROW

Link Sample Susu Percuma ini sha copy paste dekat group FB, so kalau error ka link tu boleh bagitahu sha, setiap 1 keluarga yang memohon hanya layak dapat 1 sample susu percuma, dan sample akan dihantar ke alamat makan masa juga 1-2 bulan begitu, jadi korang boleh lah isi semua borang sample untuk susu percuma

Pampers percuma ada juga nanti sha share ya..setakat ni, sha start isi pada bulan November 2019, baru dapat 3 sample susu, iaitu Dugro paling awal sampai..2-3hari or semingu begitu dah sampai, the dapat lactokid dan tadi dapat nankid..semua dah bagi edan test..semua dia tolak..alahai anak ku..

Semoga entry sha ini membantu mommy semua..apapun pesan sha..susu ibu adalah yang terbaik tauu..good luck..hihi

4 comments:

  1. Memang mebantu ini untuk ibu-ibu yang nak bagi anak-anak susu..

    ReplyDelete
  2. Dah tak berani nak isi link sample percuma ni.. dah berapa produk dah ejulz isi 1 pun x sampai.. sedih..

    ReplyDelete
  3. Banyaknya link sample susu free. Ok nanti nak try

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)