Showing posts from December, 2019Show all

Blog sedang dibaikpulih

Assalamualaikum, mesti korang terkejut apasal la buka blog opzzpinky jadi warna putih semua ni..haha sha tengah tukar baju blog..rasa nak hias simple ja ni mesti sebab usia ni..ha…

Read more

Sinopsis Kampung People

Sinopsis Kampung Peopl e | Assalamualaikum, ramai orang cakap drama ni happening..best dari drama melayu yang lain..actually sha pun baru nak marathon episode 1 best lah..deng…

Read more

Happy 2nd Anniversary

Happy 2nd Anniversary | Assalamualaikum, eh tak sedar dah 2 tahun bersama..aishh cepatnya masa berlalu kan b, sha ingat lagi, 2 tahun yang lalu pada 22.12 iaitu hari jumaat jam 2…

Read more

Unifi Dah Pasang

Unifi Dah Pasang | Assalamualaikum, alahai rindunya dengan blog, lama betul sha tinggalkan tanpa entry, dekat sebulan juga, itupun selepas sha tukar sim kad ke Tune Talk =.='…

Read more