Kekal Cantik Dan sihat Dengan 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysian - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

November 16, 2019

Kekal Cantik Dan sihat Dengan 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysian

Kekal Cantik Dan sihat Dengan 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia | Assalamualaikum, alhamdulilah hari ini sachet terakhir untuk 30 hari minuman hydrolyzed collagen, yes semua orang ingin cantik dan sihat, lagi-lagi diusia sedang meningkat ni, hujung tahun sha dah masuk 31 tahun haha, alahai cepatnya masa berlalu kan..sha perlukan banyak lagi collagen untuk recover balik semua yang hilang tu..

Baca entry : Terima kasih Jeanc bagi patung bunny


So, sha try lah minum collagen ini, terjatuh cinta pula, tak miss kena minum sebelum tidur, supaya kalau bangun terasa awet muda sentiasa haha, actually banyak ja sumber semula jadi korang boleh ambil hari-hari untuk dijadikan collagen, tapi rajin ka korang nak masak lagi, nak prepare lagi, sha tak rajin tau, sha ada anak kecil haha..memang nak singkatkan masa..kalau boleh nak minum sambil tidur..hahaha..simple ja

Kekal Cantik Dan sihat Dengan 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysian
JeanC 30 days Hydrolyzed Collagen diperbuat daripada kolagen laut 3000mg peptida dan tinggi antioksidan menggunakan vitamin C, vitamin E, astaxanthin dan
ekstrak superfood.

Berdasarkan kajian, Collagen adalah 75-80% kulit dan selepas kita berumur 25 tahun, badan kita akan kurang menghasilkan collagen yang akan menyebabkan berkedut, garis halus dan kulit kering, ada juga faktor lain yang menjadi penyebab kurangnya pengeluaran iaitu pengambilan alkohol, pengambilan gula tinggi, merokok dan terlalu terdedah  kepada matahari.

Antioksidan pula melindungi sel-sel kita daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas yang boleh merosakkan sel badan dan DNA serta menyumbang kepada proses penuaan. Pembentukan radikal bebas yang berlebihan boleh disebabkan oleh beberapa faktor tekanan dan gaya hidup tabiat seperti pencemaran udara, merokok, pengambilan alkohol, tahap gula dalam darah tinggi
sejumlah besar asid lemak (makanan goreng), pendedahan berlebihan kepada matahari, dan lain-lain

Oleh itu, Collagen Drink Malaysian ini khusus untuk mereka yang mengalami masalah seperti diatas

Faedah Collagen:
- meningkatkan kelembapan kulit dan ketegasan
- memperbaiki kesihatan rambut dan kuku
- memperbaiki kesihatan bersama
- meningkatkan kesihatan tulang
- memperbaiki kesihatan usus

Faedah antioksidan:
- pembaikan dari kerosakan matahari (perisai radikal bebas)
- Membaiki kulit kusam dan nada kulit yang tidak sekata
- mengurangkan kedutan
- meminimumkan parut
- anti keradangan (kawalan jerawat)

Apa kebaikan yang ada pada 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysian

Collagen
- setiap hidangan mengandungi peptida kolagen 3000mg
- menggunakan kolagen ikan hidrolisis untuk penyerapan yang lebih baik
- meningkatkan kelembapan kulit dan ketegasan
- memperbaiki kesihatan rambut dan kuku
- memperbaiki kesihatan bersama

Vitamin C
- membantu sintesis kolagen
- Hadkan kerosakan uv
- Mengurangkan risiko kulit kering
- sokongan penyembuhan luka (rawatan parut)

Vitamin E
- berfungsi dengan baik bersama-sama dengan vitamin C
- mengurangkan kerosakan uv
- Pastikan kulit terhidrasi
- hormon keseimbangan
- membantu gejala PMS

Astaxanthin
- "raja karotenoid"
- 800X lebih kuat daripada coq10
- 75x lebih kuat daripada asid alfa lipoik
- melindungi kerosakan UV
- Meningkatkan kelembapan kulit & pengekalan lembapan

Butiran Superfood
Amla (India Superfood)
- 20X vit C berbanding dengan oren
- mengurangkan kesan penuaan pramatang
- menghidrat kulit
- mencerahkan kulit
- Kurangkan parut

Açai (Amazon Superfood)
- kaya dengan polifenol
- kaya dengan anthocyanin
- kawalan pigmentasi & jerawat
- meringankan parut

Baobab (Afrika Superfood)
- Afrika "pokok kehidupan" superfood
- dua kali antioksidan delima
- kaya dengan polifenol
- pelembab kulit
- meningkatkan pengeluaran kolagen

Lingonberry (Scandanavian Superfood)
- lebih banyak antioksidan daripada blueberries & cranberry
- mengandungi arbutin (pemutihan kulit)
- menghalang pengeluaran melanin
- mencegah hiperpigmentasi yang disebabkan oleh uv

Senarai Bahan Penuh
Buah Premix Juice Juice, Kolagen Peptida (Ikan), Isomaltulosa, Vitamin C, Vitamin
E, Ekstrak Amla, Ekstrak Acai, Serbuk Serbuk Bawang Baobab, Sucralose, Lingonberry
Ekstrak dan Astaxanthin.

Cara Pengambilan : Campurkan 1 paket dengan 150ml air. Kacau dan minum segera.. Ambil 1 paket setiap hari

AMARAN !! Ibu mengandung, menyusukan bayi, atau sedang menjalani rawatan, sila dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu sebelum menggunakannya. Tidak disyorkan untuk mereka yang mengalami alergi terhadap makanan laut

Korang boleh dapatkan produk ini di laman web JEANC dengan menggunakan diskaun kod yang tertera dibawah ini ya.

1. Buy 1 for RM79 - “JEANC79” to get RM10 off with FREE delivery (normal price RM89)
2. Buy 3 for RM219 - “JEANC219” to get RM48 off with FREE delivery (normal price RM267)


Jangan lupa untuk ikuti perkembangan mereka di:
Laman Web : https://jeanc.my



No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin