People Changed - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

October 27, 2019

People Changed

Assalamualaikum, selepas entry semalam..sha rasa bersyukur dan lega..keadaan tak selamanya 'kosong'jika tak berusaha..begitu juga dengan orang, orang akan sentiasa berubah, sama ada jadi baik mahu pun sebaliknya

Baca : Dari sebuah rumah yang kosong

Kalau macam sha, sejak kahwin ni dah semakin rajin masak, see guys..ada hikmah juga khawin ni kan..haha..sha sebagai suri rumah memang banyak masa untuk sajikan masakan dari rumah untuk suami dan anak..alhamdulilah dapat husband yang tidak cerewat dalam bab makan, even makan telur dadar ja..edan pun serupa baba dia..xcerewet dengan makanan..



Bukan nak cakap sha langsung tak pandai masak semasa bujang haha..cuma lepas kahwin ni lebih berdikari sendiri..belajar masak favourite suami..selalunya minta ajar dengan mama dan mostly dekat youtube hahaha

Suami puji masakan kita sedap, pun kita dah puas hati, thats y people ada reason yang kuat untuk berubah..

Banyak skop yang boleh dibincangkan mengenai people changed..yang pastinya semua manusia diberi peluang untuk berubah..jangan putus asa..hiduplah untuk memberi manfaat kepada orang sekeliling kita..insyaAllah hihi




4 comments:

  1. sy tag giveaway ya
    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  2. betul tue kak sha.. sy pun x berapa pandai memasak.. tp bukan sbb tak rajin tp persekitaran kat rumah sendiri.. mcm adik2 sy semuanya suka masakan yg simple.. xda yg berempah, bercampur2 segala.. kalau masak luar dr kebiasaan dorg x makan pula haha

    ReplyDelete
  3. Yes, people change. Perubahan yang bagus :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin