Edan Ke Desa Cattle Dairy Farm, Kundasang - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

September 13, 2019

Edan Ke Desa Cattle Dairy Farm, Kundasang

Edan Ke Desa Cattle Dairy Farm, Kundasang| Assalamualaikum guys..hari tu edan ikut hantar makcik nya pergi sambung belajar dekat UMS kk, so singgah dekat kundasang, 1 tempat dimana memang menjadi favourite place umie iaitu tempat lembu2 new zealand berada hihi..dah berkali kali jugalah umie singgah sini tak pernah jemu..kali ni dengan baba dan edan


Sadly masa mau pergi kk, edan sakit, selesma, batuk dan demam..so edan xbole lama2 dekat sini cuaca pun tak bagus sangat..tapi niat umie nak bawa edan jalan2 tengok lembu pada bulan 9 ni tercapai hihi bulan kelahiran edan tau bulan ni..alhamdulilah..lepas ni nak jalan2 pergi Kk lagi bulan 12 ni sempena birthday sha dan 2nd anniversary

Adik ipar sha yang sambung belajar tu..gud luck sarah

Edan dan keluarga sebelah baba..

Desa Cattle Dairy Farm, Kundasang xpernah mengecewakan pengunjungnya..balik dari sini mesti dapat banyak gambar menarik dengan view yang sangat cantik..banyak lagi tempat korang boleh kunjung di kundasang ni..



4 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin