Dah dapat komen blog korang dah - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

September 15, 2019

Dah dapat komen blog korang dah


Assalamualaikum, guyss malam2 syok kan blog walking haha..sha update entry dua kesayangan sha dah lena dibuai mimpi, sha oula syok betul pulun BW yg lama dah xbuat sebab masalah tak dapat komen blog korang..

sha dah lama tak buka laptop, maklumlah ada anak aktif ni semua benda dia nak try haha..tak bole nampak umie mula buat kerja dia dulu yang buat..sudahnya tinggal gtu ja laptop, so ada HP senang sikit, dia main atau tidur bolehlah sambil2 baring tu up sikit entry panjang hahaha...

so sha lebih senang up entry dan balas komen guna HP..then bila google plus dah xda..baru perasan komen sha xmuncul..lama juga lah xsinggah blog korang..maaf tauu..

then tadi petang ada kawan blogger share siapa yang tak dpt up komen dkt blog boleh guna browser lain..sha apa lagi terus download apps tu dan try..sha tengah guna ni la..memang laju jika dibandingkan dengan google..

korang download browser puffin yg gmbr burung kaka tua tu..lepas tu layan blog cm biasa..siap..simple kan..hihi..

jom komen blog sha..nnt sha pulun komen blog korang hihi

9 comments:

  1. Seronok kan dah dapat blogwalking macam biasa...

    ReplyDelete
  2. Yekeee. nak installl jugak la apps tu. Seronok la layan bw guna phone lpasni hehe

    ReplyDelete
  3. thank you coz follow bog cik nor..:)

    ReplyDelete
  4. Best dpt blogwalking blog ni dpt mengeratkan hubungan silaturahim

    ReplyDelete
  5. Saya baru follow blog ni hehe. Jempu join giveaway saya kalau berminat :3

    https://itsninisblog.blogspot.com/2019/09/sayonara-stationery-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. wah ikut nimbrung deh aku biar dapat ilmu disini ^_^

    ReplyDelete
  7. Hi , Beeha follow sini. Jemput singgah blog saya https://beehaazman19.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin