Pengikut

Tak dapat komen blog korang

by - Ogos 08, 2019
Assalamualaikum, hi guys, seriusly sha dapat tahu yang komen sha tidak timbul pada blog korang, itupun selepas sha pulu komen byk2 dkt blog yg singgah di blog sha..pelik bin ajaib la..awat pula tak dapat komen ya? Sebab sha dah tak pakai google plus ka cmna? Atau sebab sha komen pakai HP ja?? Hahaha lama betul lah sha baru nak aktif balik..hopely problem cepat solved..sha tengah banyak masa ni nak BW blog korang hihi..


Belanja gambar edan tengah syok tidur hihi..korang jemput komen entry sha pasal edan tumbuh gigi..tq in advance

You May Also Like

6 Comments

  1. Moga masalah segera Selesai.

    BalasPadam
  2. samalha.. berapa lama dah tak blogwalking, gara-gara masalah ni

    BalasPadam
  3. alahaii, mungkin guna fon kot? huhu

    http://sayesyadiya.blogspot.com

    BalasPadam
  4. comel nya edan =D sistur Junzie dtg melawat =)

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)