Kedai Cuckoo ONLINE sha - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

April 23, 2019

Kedai Cuckoo ONLINE sha

Image may contain: text

Assalamualaikum hi guys, beberapa hari lagi nak puasa, meh nak cerita sikit tetang periuk cuckoo ni,

Percaya tak kalau sha cakap 2 periuk ni boleh 'bangun' siapkan makanan sahur korang?? 

Ahhh... Betul lah..hanya set timer pada periuk ni.. Dan dia akan masak atau panaskan lauk on time.. 

Bajet RM50 dan RM70 untuk 24 bulan


senang lah sahur korang nanti kalau nak masak tak perlu nak bangan panaskan, periuk ajaib ini tolong masakkan nanti..

lagi satu, beli barangan cuckoo sekarang tak perlu bagi dokumen, korang just beli dekat kedai cuckoo online sha, hari ini order, besok terus sampai senang kan?


just klik link diatas ya..

selamat membeli hihi

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin