Tahun Pertama Perkahwinan - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

January 3, 2019

Tahun Pertama Perkahwinan

Tahun Pertama Perkahwinan | Assalamualaikum, haha macam biasa late post lagi, actually 1st anniversary sha dengan husband 22 Disember, tapi lambat celebrate sebab bulan tua kan, haha, sha tak kisah semua tu, adakah ianya bermaksud sha sudah semakin matang sekarang? haha 


Alhamdulilah syukur ke hadrat Allah usia perkahwinan kami sudah masuk ke tahun kedua, untuk tahun pertama ermmm, bukan tempoh yang singkat untuk kami saling mengenali antara satu dengan lain..lagi-lagi bercinta selepas nikah, sedangkan yang bercinta bertahun pun baru tahu perangai sesama sendiri ohh dia begini pula, apatah lagi kami yang baru berkenal ni..so memang banyak cabaran nya, paling mencabar dari segi hati (sha mengandung time tu memang banyak sangat songeh) dan kewangan

Tapi dalam tempoh setahun itu juga sha banyak belajar untuk menjadikan fikiran sha bertambah matang, walaupun usia sudah masuk 30an haha

Banyak lagi kenangan pahit dan manis, sha tak sempat nak taip, edan dah bangun haha.doakan semoga perkahwinan kami kekal bahagia sampai ke akhir hayat.amin :)

6 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin