Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

January 2, 2019

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com


Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk gambar di bawah)


Pembayaran pertama akan dibuat sebanyak RM300 untuk setiap isi rumah. Baki bayaran BSH yang akan disalurkan pada fasa kedua dan ketiga akan menggunakan kaedah baharu seperti yang diumumkan dalam Belanjawan 2019. Urusan kemaskini BSH 2019 akan dibuka semula dalam tempoh terdekat. Setiap penerima wajib kemaskini permohonan masing-masing sekurang-kurangnya sekali dalam tempoh 3 tahun. 

Untuk maklumat lanjut layari portal Bantuan Sara Hidup di https://bsh.hasil.gov.my



Giveaway ini dianjurkan oleh SemakanOnline.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM350 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Read more: http://www.mialiana.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html#ixzz5aZkarwuZ

20 comments:

  1. Jom semak online jika korang layak menerima bantuan BSHR sekarang

    ReplyDelete
  2. All the best sis ^^

    Aien join jugak nih...

    https://aienienka.blogspot.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. haiii saya dari GA yang sama ^^ follow sini ye #2401 jika free mind followback yah :D

    https://sayesyadiya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. datang dr GA yg sama.
    Good luck!
    saya dah klik button follow!

    ReplyDelete
  5. good luck datang dari GA sama jugakk.

    ReplyDelete
  6. KG pun join jugak ni..gud luck ya

    ReplyDelete
  7. Datang dari GA yang sama. Good luck ye :)

    https://1001resepimama.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Salam

    Terima kasih sudi join giveaway ini. Semoga berjaya!

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  9. all the best. ika datang singgah sini :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. belog ka opzzpinky is the best lah, bagi2 giveaway BSH, senang2 semua

    brim.biz

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin