Nak Bagi Hadiah Apa Dekat Mom To Be? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

December 7, 2018

Nak Bagi Hadiah Apa Dekat Mom To Be?

Nak Bagi Hadiah Apa Dekat Mom To Be? | Assalamualaikum, hi guys rasa senang sikit nak update blog bila edan dah tidur haha..sebelum kejap lagi dia bangun bagus sha siapkan cepat-cepat entry ni, mesti ada kawan korang yang tengah mengandung, lagi-lagi anak pertama, al maklumlah tahun ni ramai sangat ibu mengandung alhamdulilah, best kan..sha pula terlebih excited nak share dekat korang lubuk hadiah untuk mom to be.


Eh entry ni khas untuk semua tau, sha cuma highlight mom to be sebabkan dalam website yang sha nak story ni, banyak sangat gift mencuit hati yang korang boleh hadiahkan lagi-lagi mom to be tak semua barang baby dia ada, mostly orang akan hadiahkan baju, boleh ja kalau nak hadiahkan baju, tapi dekat website ni boleh custom baju dengan nama baby tersebut, ahh rare sikit hadiah korang tu (sha nak satu boleh?) hahaha..


 >> Lovingly Signed << 

Lovingly Signed adalah salah satu laman web terkemuka di Singapore yang menampilkan pelbagai barangan baby diseluruh dunia, dalam masa yang sama, mereka tolong korang bungkus cantik-cantik parcel korang, then hantar depan rumah, sangat sesuai untuk korang surprise kan kawan baik korang yang tengah mengandung ataupun baru bersalin, mesti happy dapat hadiah kan hahaha.

Keunikan daripada Lovingly Signed selain dari service bungkus hadiah, juga menarik hati pembeli terutamanya mak mak yang sukakan warna pastel yakni warna lembut, rasa nak add cart ja kan haha..lagi-lagi warna pink tu aduhai tak tahan umie nak belinya haha..




Sempena Hari Natal bulan ini setiap pembelian SG$100 korang akan dapat Patung Santa Claus, boleh simpan buat kenangan atau bagi dekat anak kawan yang non muslim, dekat Sabah ni kawan akan jemput raihkan sekali Hari Natal, so boleh hadiahkan barang dekat web site ini, settled masalah nak bagi hadiah apa dekat dorang kan hihi.

Dah selesai pilih barang, untuk penghantaran, percuma ja di Singapore, ambil masa dalam 4-5hari sampai, manakala penghantaran percuma juga bagi antarabangsa jika tempahan tersebut lebih dari SGD250 dan ambil masa 4-8 hari sampai depan pintu rumah korang

Risau barang tak ngam? Lovingly Signed juga menawarkan pulangan barang mengikut terma dan syarat korang boleh rujuk dekat link web tersebut. Rasa macam bestnya kalau ada Lovingly Signed dekat Malaysian kan, kot dia berkenan nak belikan baju untuk edan kan..hihi

Laman web : Lovingly Signed 
Facebook : @lovinglysigned 
Instagram : lovinglysigned



No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin