Hello December ! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

December 4, 2018

Hello December !

Hello December ! | Assalamualaikum guys, adui orang up entry hi dan hello december ni pada 1hb, sha baru nak up hahaha, lama betul sha tak bersiaran, rindu blog, banyak betul sha nak luahkan ni, nak sharing macam macam mostly pasal anak haha..simptom mak mak jangan heran tau haha

Image result for disember
Credit to google
December adalah bulan kelahiran sha, cuba teka berapa haribulan, haha, sha selalu juga buat giveaway sempena birthday, emm rindunya nak buat lagi, join GA pun jarang apatah lagi nak buat GA huhu, insyaAllah next time ya.

Dan december tahun ni adalah anniversary pertama perkahwinan sha dan husband, aah sekali dengan edan lah raihkan nya hahhaha..alhamdulilah 

oklah guys, entry pendek ja, ni edan nak susu dah..
wassalam..


4 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin