Showing posts from December, 2018

Cara Rawat Pusat Bayi yang Timbul

Cara Rawat Pusat Bayi yang Timbul | Assalamualaikum guys, normal bagi bayi yang baru jatuh tali pusat, mengalami pusat yang timbul, tapi ini adalah tanda awal bagi pe…

Read more

Giveaway Akhir Tahun 2018 by Lady in Red Planner

Pemenang 1 hingga 4 akan memenangi Mini Designer Perfume. Seorang pemenang Hadiah Misteri.  14 Disember 2018 hingga 23 Disember 2018

Read more

IC Saya Digunakan Tipu Bisnes Cadar

IC Saya Digunakan Tipu Bisnes Cadar| Assalamualaikum guys marah betul dengan seorang peniaga online yang gunakan IC orang lain untuk buat bisnes..eh ko makan duit haram…

Read more

Anakku Ikut Muka Babanya

Anakku Ikut Muka Babanya | Assalamualaikum hi guys hihi, lagi cerita pasal edan, sejak lahir lagi semua orang cakap muka edan sebijik macam muka babanya, kecuali lesu…

Read more

Nak Bagi Hadiah Apa Dekat Mom To Be?

Nak Bagi Hadiah Apa Dekat Mom To Be? | Assalamualaikum, hi guys rasa senang sikit nak update blog bila edan dah tidur haha..sebelum kejap lagi dia bangun bagus sha si…

Read more

Rezeki Mengandung Serentak 3 Kawan Baik

Rezeki Mengandung Serentak 3 Kawan Baik | Assalamualaikum macam funny ja tajuk entry sha tapi korang..betul tauu mengandung secara serentak 3 kawab baik ni kira macan…

Read more

Hello December !

Hello December ! | Assalamualaikum guys, adui orang up entry hi dan hello december ni pada 1hb, sha baru nak up hahaha, lama betul sha tak bersiaran, rindu blog, bany…

Read more
Load More That is All