Header berwajah baru - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

November 11, 2018

Header berwajah baru

Header berwajah baru | Assalamualaikum, sejak dua menjak dah ada anak kekangan masa membuat sha jarang sangat buka laptop nak update blog, ahh ni free time ada mood pula nak kemaskan sikit header blog..dulu bukan main edit tukar sakan..haha adakah ini simptom mak mak newbie..

Eh ada muka edan lah haha comel kah header baru sha? Nampak fresh kan..ada bunga bunga gitu..Pink of course tak larikk..favourite mak kau nakk hahah

Sha update entry pun guna handphone ja wakk..edan tak bagi chance umie dia buka laptop..buka sikit lapik laptop ja dah ngekk..sambung wayar dah mula tinggikan vokal..terus tak jadi hahaha...

Oklah kan yang penting umie rajin up entry iyo dok?

Salam sayang dr umie dan edan..

7 comments:

  1. Waalaikumussalam.

    Simple and nice...

    ReplyDelete
  2. Comey sgt..kita sbg mak2 ni memang suka kalau ada pic anak2..akak blom tambah pic sorg lagi..inshaAllah kalau ada rezeki nak tukar header baru

    ReplyDelete
  3. comelnya header dia... lama juga sy tak tukar header

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin