Beli Pump Susu Dekat Shopee - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

November 10, 2018

Beli Pump Susu Dekat Shopee

Beli Pump Susu Dekat Shopee | Assalamualaikum hi mummies out there, rindu edan tak? haha umie edan nak story beli pump susu murah-murah ja dekat Shopee, mostly umie edan beli barangan baby dekat sana, kalau korang nak tahu pump susu pun penting tau untuk ibu selepas bersalin, nak tahu sebabnya, eh umie edan share dekat korang kenapa perlu beli pump susu dekat shopee cehh haha..


Semua orang tahu shopee adalah mall online termurah diabad ini, iya itu sha akui..sebab kebanyakan barangan anak sha beli dekat sana termasuklah Beg Mummy 5 in 1, murah tauu tapi korang kena pandai carilah, ada yang murah tapi belum masuk postage, ada yang murah tapi nun diseberang china, lambat dapat, ada yang murah tapi belum ada orang beli, so itu kena teliti, tengok komen betul2 ada yang rating tak cantik boleh cari yang more better.

Image result for susu ibu pertama

So lepas bersalinkan edan hari, susu tak keluar, stress gila, suami marah sebab anak dah lapar sehari tak menyusu, sha dah try makan dan minum macam-macam, still keluar cuma susu pekat putih yang dipanggil colostrum. pump guna pump manual sakit yang amat ya, so decided untuk beli pump susu, maka gigih lah mencari dekat shopee heee..



Untuk Pump Susu ni sha beli dekat kedai sini murah-murah ja sha beli yang penting boleh pump susu dengan baik dan keluarkan susu haha kan korang. Oh ya time sha beli ni on sale jadi harga dia RM26+ tambah postage bolehlah dapat RM31. So korang pun boleh tunggu nak purchase besok sebab on sale juga sha tak tahu berapa harga tapi try la kan hihi. Stok hanya ada pink, i like pink hihi

3 comments:

  1. Murah sgt la sha, harga cuma RM26 plus ja .. Kak Pip beli dulu, harga cecah ratus .. Bagua ada pump elektrik , senang mau pump kan.. Sama jgn stress aaa .. Kak pip 1st baby pun 10 weeks ja mampu susu badan.. Tu pun ndak cukup, end up bagi ja susu formula .. Buat2 bodoh ja kalau org ckp bukan2 pasal bagi susu formula..

    ReplyDelete
  2. Lebih kurang je dengan pump susu kita.. Walaupun murah tapi power..

    ReplyDelete
  3. akak pon dulu2 beli barang baby dekat shopee..loni ponnn..ehehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin