Due Date Semakin Hampir - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

September 1, 2018

Due Date Semakin Hampir

Due Date Semakin Hampir | Assalamualaikum hi september, kejap sahaja dah masuk bulan 9, due date sha 3 October ngekkkk, cepatnya masa berlalu, sha sekarang dah 35 minggu 2 hari, minggu depan 9 bulan, owwww betul-betul tidak terasa cepatnya berlalu, terasa baru kejap tadi check pregnancy test hahaha..

Image result for due date pregnant

Banyak sangat pengalaman sebagai ibu mengandung sha lalui, mostly yg manis manis sahaja, sampai kena kencing manis on diet hahaha, moga baby sihat walafiat, ummie sangat excited menanti kelahiran putera sulung ummie ni, perut pun semakin berat nak bawa, guys cuba korang bayangkan pendek sha 153cm ja dengan current weight 65kg hahahaha..ukur lilit perut 42" hahaha..comel macam penguin gitu..

pstt, dorang cakap 1st baby memang cepat ja bersalin, iyakah? oklah kalau bersalin awal, means tunggu baby fully matang dalam 37 weeks, sebab sha dah start susah nak tidur, nak bangun, nak itu dan ini, hopely sangat bersalin nanti mudah..amin..

guys, korang doakan sha tau..dup dap dup dap pula hahha..

3 comments:

  1. Semoga dipermudahkan urusan kelahirannya.

    ReplyDelete
  2. insyAllah yang baik2 saja kita doakan...

    singgah sini dan follow!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin