Beli Beg Mummy 5 in 1 Murah di Shopee - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

September 6, 2018

Beli Beg Mummy 5 in 1 Murah di Shopee

Beli Beg Mummy 5 in 1 Murah di Shopee | Assalamualaikum entry kali ini saja-saja nak share pengalaman beli beg mummy 5 in 1 murah di shopee, untuk mommy to be macam sha, sha  sangat-sangat recommended korang beli beg ni untuk pergi bersalin dihospital nanti, ataupun nak berangkut ke klinik or pergi mana-mana bawa baju baby kan..senang packing.


Sha suka beli barangan di Shopee, mostly quality terbaik, penghantaran pun cepat dan harga terlebih murah berbanding beli dekat kedai, kecuali pos ke Sabah agak mahal sikit, tapi sekarang pun tengah ada diskaun untuk barangan RM35 keatas, so boleh diterima juga lah kan hihi.

Actually persiapan baby kena prepare seawal 7 bulan kan takut terberanak awal ja, so korang yang tengah pregnant tu boleh lah menghadap web site shopee, musim gaji time ni boleh cuci mata, at least kumpul barangan baby sikit-sikit, so bulan terakhir ni, sha beli Beli Beg Mummy 5 in 1 dengan harga RM30 plus postage ke Sabah RM8.00++ dan pilihan warna polkadot merah. Harga boleh murah lagi korang boleh survey dekat web site tu, tapi kebanyakannya postage mahal, so lebih kurang ja dengan harga sha dapat, kalau macam area semanjung memang free postage, untung korang haha.

ukuran beg


Beg mummy 5 in 1 termasuklah:- 

- 1 x Large Size Bag 
- 1 x Medium Size Bag 
- 1 x Changing Mat (Diaper Mat) 
- 1 x Bottle Warmer Bag 
- 1 x Food Bag



Quality beg memang terbaik, sha suka sebab tebal dan jahitannya pun kemas, warna menarik tapi husband sha cakap beg ni macam klasik ja, haha tak apala yang penting muat barang-barang baby :P, ada beberapa barang lagi sha purchase dekat shopee hari ini, barang baby dan barang sha, nanti ada masa sha review lagi ya.



Untuk beg mummy 5 in 1 ni sha beli dekat kedai sini boleh tengok komen pembeli termasuk sha mostly yang beli puas hati dengan quality beg, murah tak apa yang penting qualitynya terbaik kan..

7 comments:

  1. cantik bah sha ... kak pip dulu mmg ada beg baby, so ndak la membeli beg baby ni ... still boleh guna yg lama ...

    ReplyDelete
  2. Saya pun suka beli dekat shopee,memang murah dan berbaloi nak beli..

    ReplyDelete
  3. Wah.. Buat hadiah untuk kawan-kawan yang baru dapat baby pun best nie..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...moga Allah permudahkan urusan sha nanti ye..

    comel beg tu..nanti macam2 benda baby nak taruk kan

    ReplyDelete
  5. hehehe mommy to beeee bestnya. take care and smoga dipermudahkan segalanya =D

    ReplyDelete
  6. okay lah tu harga RM35. 5 in 1 tuuu! berbaloi baloiiii hehee

    ReplyDelete
  7. Syok juga membeli di Shopee.. Cuma kena rajin survey Kn.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin