Showing posts from August, 2018

Kontraksi Palsu pada Minggu Ke 32 Kehamilan

Kontraksi Palsu pada Minggu Ke 32 Kehamilan | Assalamualaikum hi guys, actually kandungan sha dah sekitar 35 minggu, entry ini cuma nak share dekat korang bagaimana ra…

Read more

Menyambut Kemerdekaan dengan Lazada - Diskaun sehingga 80%

Menyambut Kemerdekaan dengan Lazada - Diskaun sehingga 80%  | Assalamualaikum hi guys, beberapa hari lagi negara kita nak menyambut hari Merdeka yang ke 61 tahun, seme…

Read more

Giveaway Yeayyy, this is my birthday month

Assalamualaikum, hi guys korang dah join belum GA ni? tutup 31 ogos tau, sempat lagi kalau nak join kan hihi, ok semua rules sha dah follow, memang sedia follow ci…

Read more

Betulkah Mengandung Anak Lelaki Wajah Tidak Berseri?

Betulkah Mengandung Anak Lelaki Wajah Tidak Berseri? || Assalamualaikum, alhamdulilah minggu ini sha dah nak masuk 33 minggu, dup dap dup dap kan..mestilah nak tahu s…

Read more

Lirik Lagu Haram - Hael Husaini dan Dayang Nurfaizah

selalu salah salah salah aku memilih cinta aku dulu mati rasa aku dan benar benar benar kali ini memilih kamu mencintai aku rahsiakan cinta ini biar tersimpa…

Read more

Blogwalking Time #August2018

Assalamualaikum guys, jom kita main blogwalking, sha dah lama tak join BW, asyik line down ja sejak pindah rumah ni, siapa nak join klik banner ya..have fun

Read more

Tanda-Tanda Mengandung Anak Lelaki

Tanda-Tanda Mengandung Anak Lelaki || Assalamualaikum hi guys, sha dah scan kandungan sejak usia baby mencecah 27 minggu, dan ianya lelaki, alhamdulilah geng baba, g…

Read more

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

Assalamualaikum, Giveaway dari orang sabah, hi cikgu diyana, kalau berkenan marilah join group sabahan; http://www.sabahanblogger.com /, letakkan no hp tuk sha mas…

Read more

Segmen Bloglist Blog Nieyl

Assalamualaikum guys, salam isnin yang indah, lama sha menyepi tanpa join segmen kan, ok segmen kali ini sangat simple, mesti support tauu hihi nak join kliklah ba…

Read more

SC.Mixberries Selesaikan Masalah Hitam Bawah Mata dan Kulit Kering

SC.Mixberries Selesaikan Masalah Hitam Bawah Mata dan Kulit Kering | Assalamualaikum guys, sebelum ini sha ada share kan salah satu produk dari Kitsui yang menyelesai…

Read more

Isteri Hatinya Penuh Rahsia

Kadang-kadang dia sanggup pendam sendiri segala luka,  Sakit macam mana hatinyaa, takkan sekali cerita kepada keluarga, Walau suami buat hal, tetap dia sembunyi…

Read more

Generation 3 Colla - Selamat Tinggal Kulit Bermasalah

Generation 3 Colla - Selamat Tinggal Kulit Bermasalah   | Assalamualaikum, cuaca tidak menentu sekarang membuatkan kulit kita semakin bermasalah, epsss, faktor makanan…

Read more
Load More That is All