Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

May 5, 2018

Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures

Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures | Assalamualaikum, hi guys, hari sabtu cuti begini sha duk rumah ja, haha memang hari-hari pun duduk rumah nama juga housewife, tunggu husband cuti baru bawah keluar. So dalam keboringan ni, sha nampak GA yang sedang berlangsung, sha pun dah lama tidak join GA. Simple ja GA kali ini, ikut syarat macam biasa ja. Korang boleh cehck it out dengan klik banner dibawah ya. Good Luck

Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures

Tapi dah alang-alang tajuk dia 'Balik Kampung' sha nak story sikit pasal pengalaman sha berada di tempat orang, actually story ini tiada dalam syarat nak join GA ya, sha just nak sharing ja hihi. Lama juga sha merantau ditempat orang, kerja, sambung belajar, kerja balik dan jaga anak buah sha, mana sha pergi kampung halaman tetap dihati, di tempat orang kita belajar berdikari, susah senang sendiri fikir, tapi part balik kampung tu, jangan cakaplah, excited sangat, walaupun tempat sha pergi tu dengan kampung beza 6 jam ja kalau naik bas hahaha..bila nak balik time peak day memang akan serabut fikir cuti nak apply, balik naik bas, duit tambang kena prepare awal, segalanya decide sendiri, tapi sekarang bila dah kahwin menetap dikampung halaman sendiri terasa nak feeling 'balik kampung' tu lagi hahaha..sekarang ni fikir nak balik kampung husband ja la tapi tu pun dekat ja 1 jam haha, apapun balik kampung memang best.

Sekian cerita sha yang tiada kena mengena dengan GA :P
Good Luck guyss

5 comments:

  1. Good luck kak!! Semoga bertuah kat GA ni =D

    ReplyDelete
  2. Thank you for joining ya, kak! Good luck tau :)

    By the way, betul tu kak. Walau jauh mana pun kita pergi, tetap akan rasa excited nak balik kampung or in my case, nak balik rumah sebenarnya :D

    ReplyDelete
  3. Good luck Sha!! Siqah akan join GA ni nanti :)

    ReplyDelete
  4. Goodluck awak !
    Wanie dtg dari segmen yg sama, ternampak link awk terus singgah sini :D
    Salam kenal ❤

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin