Pengalaman Beli Baju Mengandung Di SG Shop - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

April 12, 2018

Pengalaman Beli Baju Mengandung Di SG Shop

Pengalaman Beli Baju Mengandung Di SG Shop | Assalamualaikum, hi guys, Im Back, selamat datang bulan April, bulan ke empat perkahwinan sha sedar tak sedar baby dalam perut pun seminggu lagi nak 4 bulan, selamat tinggal 1st trimester haha, bulan March sha sangat tiada mood nak blogging, hopely bulan ini sha rajin lah ya..banyak product kena buat review lagi ni, tapi sebelum itu nak story dulu kisah excited sha Pengalaman Beli Baju Mengandung Di SG Shop.
Daftar SG SHOP Sekarang ==> Link

Sebenarnya ini bukan kali pertama sha beli barang dekat SG Shop, tapi memandangkan 2 tahun account SG Shop sha menyepi, sha teringin nak tengok-tengok baju mengandung, lagi-lagi perut dah memboyot kedepan, baju saiz s dah tak muat dah, sob sob, tapi happy juga dapat shopping baju baru kan.

Terkejut bila sha buka account SG Shop, tup tup ada RM100 SGReward, perghhh, inilah masanya untuk sha beli baju mengandung haha, thanks tau SG Shop sebab bagi sha reward banyak tu.

Jadi sha pun lepas tengok mana yang berkenan dengan harga dapatlah 1 baju mengandung saiz L, 2 baju besar saiz L, dan  1 maternity pant, terpaksalah pakai saiz L sebab badan sha dah tak muat saiz s hahaha, korang sebelum beli kena ukur dulu saiz tau takut nanti tak ngam pula, tapi saiz baju dari SG Shop kecil-kecil maklumlah orang Asia kan hihi. Dan sha menyempat juga beli selipar cute pink color hihi.

RM 26.21

RM 13.66

RM 18.97

Maternity pant only RM 19.31

RM 9.52



Ok total semua harga diatas tidak termasuk postage, sha pun ada juga pakai duit sendiri untuk postage dari China ke Sabah, berat kesemua barang 1340g untuk 5 item, Shipping method pula menggunakan Economy Air RM 36.00 

Alhamdulilah sampai ke tangan sha dengan selamat dan sangat puas hati, postage ambil masa dalam seminggu lebih sahaja. Untuk Daftar SG SHOP Sekarang ==> Link

7 comments:

  1. alolo comel comel nya baju geram pulak sha tengok.

    ReplyDelete
  2. woah..bestnya Sya beli2 baju pregnant

    ReplyDelete
  3. duit kite kat SGshop habis dah pun, haha
    btw sandal tu selesa tak? macam comel pulak

    ReplyDelete
  4. Wahhh macam sekejap lagi pula hehe..nanti nak try juga la

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin