LiveCollagen Minuman Kecantikan Dan Kesihatan - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

April 25, 2018

LiveCollagen Minuman Kecantikan Dan Kesihatan

LiveCollagen Minuman Kecantikan Dan Kesihatan | Assalamualaikum, dah nak penghujung bulan april ini, sha nak kongsikan dengan korang minuman 2 in 1 dimana untuk kecantikan dan juga kesihatan, mesti semua sudah kenal dengan Collagen kan, ok hari ini sha nak bagitahu manfaat minuman 2 in 1 ini, jom baca LiveCollagen Minuman Kecantikan Dan Kesihatan.


Siapalah yang tidak mahu minuman yang merangkumi 2 manfaat penting untuk badan kan, jimat harga pun ia juga, jimat masa lagi, hanya minum sahaja boleh jadi cantik dan sihat, produk apa tu?

LiveCollagen adalah rumusan yang unik terdiri daripada hydrolyzed marine collagen dari France glycine (an amino acid) dan wild berry fruit complex from USA (9 jenis buah beri yang berbeza). Ianya adalah minuman yang lazat dan berkhasiat tanpa bau yang kuat.

Bahan-bahan :-
Hydrolyzed Marine Collagen (5000 mg), Glycine (1000 mg), Wild Berries Complex (4000mg) consisting Blackberries, Red & Black Raspberries, Blueberries, Strawberries, Boysenberries, Mulberries, Cranberries and Cherries.


Cara Pengambilan LiveCollagen
1 kotak LiveCollagen ini ada 20 Sachets, Campurkan 1 sachet LiveCollagen ke dalam 125ml atau bersamaan 1/2 gelas air atau jus dibawah suhu 50° C, Lebih baik ambil minuman ini sebelum tidur. Untuk 2minggu pertama amalkan 2 sachets setiap hari ( pagi dan sebelum tidur) selepas itu maintain ambil sehari 1 sachet.


Macam sha cakap tadi, minuman 2 in 1 ini memberi 2 manfaat kepada kita, antaranya adalah :-

Kebaikan LiveCollagen untuk Kecantikan

  • Menggalakkan kehilangan inci badan 
  • Mengurangkan selulit 
  • Meningkatkan kesihatan rambut dan kuku 
  • Menghilangkan garis-garis kerutan, kaki merekah, garis pada hidung dan juga kedutan 
  • Meningkatkan keanjalan dan kelebihan kulit 
  • Membantu kulit agar lebih bersinar dan berseri-seri 
  • Membaiki kulit kering, kulit merekah dan kulit rosak akibat panahan cahaya matahari 
  • Anti-Penuaan 
  • Membantu pembesaran payudara secara semulajadi 
  • Mempercepatkan keberkesanan produk penjagaan kulit
Kebaikan LiveCollagen untuk Kesihatan
  • Melindungi tulang rawan dan cecair sinovial 
  • Mengurangkan kerosakan oxidative kepada sendi dan mengurangkan sakit sendi 
  • Mengurangkan rasa sakit akibat gangguan keradangan seperti arthritis 
  • Mencegah pembekuan darah dan membantu mengekalkan jantung yang sihat 
  • Meningkatkan kemampuan dan corak tidur 
  • Mencegah kerosakan sel dari tekanan emosi dan fizikal 
  • Menggalakkan penyembuhan luka 
  • Menguatkan sistem imun badan 


Testimonial ringkas dari Sha sendiri
Sha sebagai ibu yang mengandung amat sensitif untuk mencuba pelbagai produk yang disarankan, tapi produk 2 in 1 ini, sha akui dapat membantu mencantikan kulit dimana kepentingan kologen juga khasnya untuk wanita lewat usia banyak kehilangan, so nak cover balik kena start minum kologen dari sekarang. Tentang bau pula, al-maklumlah ibu mengandung selalu alah dengan bauan yang kuat dan tidak menyenangkan, tapi minuman LiveCollagen ini membuatkan sha terkejut, tiada bau yang kuat yang boleh menggangu proses hadaman harian sha sepanjang sha consume produk ini. wow, cantik mulus lah ummi lepas ini kan..

Guna Promo Kod "opzzpinky5" untuk melayakkan korang dapat diskaun sebanyak RM5 untuk setiap pembelian mana-mana produk dari Dynamic Nutrition ini




No. Telefon +603 80812128 

Email enquiries@dyna-nutrition.com

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin