Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

April 13, 2018

Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed

Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed | Assalamualaikum dan selamat pagi jumaat yang indah, alhamdulilah, sebagai seorang suri rumah, moh lah kita mencari side income bantu suami ataupun untuk guna pakai pada masa depan kelak, memandangkan dunia sekarang segalanya perlukan duit, syukur sangat ada platfom yang membantu orang luar untuk menambah pendapatan sampingan, mari ambil tahu entry yang sha nak story dalam Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed.



Marketplace Tok Syed ialah salah sebuah laman web yang berasaskan e-dagang yang mengumpulkan pelbagai produk untuk dijual dan paling seronoknya terdapat juga peluang pekerjaan untuk semua golongan mengikut kemampuan masing-masing. Marketplace Tok Syed menjadikan Buat Duit Online lebih mudah dan pantas. Hebat bukan?

Klik ---> SAYA NAK REGISTER

4 Cara Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed
1. Melalui affiliate - Sama seperti sistem affiliate yang lain, korang boleh mempromosikan link affiliate korang sebaik sahaja telah berjaya menjadi sebahagian dari member Tok Syed, promote lah seberapa link yang korang suka, lagi banyak link yang didaftarkan atas nama korang, lagi banyak income yang korang dapat. 



2. Jual beli produk di Marketplace yang telah disediakan - Dalam Marketplace ini, korang boleh lihat secara terperinci pelbagai produk mengikut kategori masing-masing, untuk korang pasarkan dimedia sosial korang ataupun keluarga dan kawan-kawan





3. Buat Jobs yang available di Marketplace - Part ini sha memang suka, korang hanya perlu menggunakan sosial media korang untuk lengkapkan dan sebarkan tugasan yang diberikan, lepas siap, habuan akan dikreditkan kepada korang. Simple ja kan, kalau korang rajin buat, banyak income boleh dapat hihi.




Dan kerja-kerja online yang dimaksudkan adalah seperti 
  • Post review di blog korang
  • Share post di wall FB korang
  • Like Page FB sesuatu perniagaan 
  • Follow account instagram seseorang 
  • Share URL di wall FB korang
  • Buat review produk di account social media korang
  • Blast mesej di group Whatsapp di telefon korang
  • Dan banyak lagi.. Dan semua kerja-kerja di atas dibayar dengan kadar yang bersesuaian dengan kerjanya. 

4. Jual produk Tok Syed sebagai pengedar dan dapat keuntungan runcit darinya



Yang Cara ke 4 untuk buat duit dengan marketplace tok syed ini korang kena mesej sendiri HQ untuk menjadi pengedar yang sah Saya nak jadi Pengedar. Mereka akan membantu korang bagaimana untuk menjadi pengedar Tok Syed.

Klik ---> SAYA NAK REGISTER

4 comments:

  1. sy dah daftar cuma x sempat nak explore marketplace dato syed ni. huhuhuhu...

    Jom sertai giveaway yg sdg berlangsung di blog Abam Kie? Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2018/04/spm-result-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. macam best tapi PV tak tinggi sangat pun nak join

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin