Lirik lagu Comel Pipi Merah - Siti Nurhaliza - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

March 24, 2018

Lirik lagu Comel Pipi Merah - Siti Nurhaliza

Lirik lagu Comel Pipi Merah - Siti Nurhaliza | Assalamualaikum, hi guys, best kan lagu ni, lagi-lagi lagu ini khas untuk puteri penyanyi tersohor Dato Siti NurHaliza yang selamat dilahirkan secara pembedahan pada isnin yang lalu. Sha pun nak juga lah cipta lagu khas untuk baby dalam perut, eh better dengar ja lagu siti ni, haha, kot-kot anak secomel siti kan..

Image result for lirik lagu comel pipi merah
Ting ting tang ting tang ting tang ting tang ting (4x)

Senyuman manis menyejuk jiwa hamba
Semanis-manisnya bak gula
Rupa nan elok penghibur ayah bonda
Indah kurnian maha esa

Sayang disayang Timang ditimang
Alahai manja kuseorang
Sayang disayangi Timang ditimang
Cinta hatiku selamanya

Ting ting tang ting tang ting tang ting tang ting (4x)

Di mana dia buah hati saya
Buah hati saya ada di dalam rumah
Di mana intan payung saya
Intan payung saya yang comel pipi merah

Can mali can can mali can
Can mali can ketipung payung
Can mali can can mali can
Can mali can ketipung payung

Ting ting tang ting tang ting tang ting tang ting (4x)

Budi nan elok pekerti yang mulia
Panduan hidup hari muka
Taat berjasa jadi orang berjaya
Penuhilah ilmu di dada

Sayang disayangi Timang ditimang
Alahai manja kuseorang
Sayang disayangi Timang ditimang
Cinta hatiku selamanya

Can mali can can mali can
Can mali can ketipung payung
Can mali can can mali can
Can mali can ketipung payung

Ting ting tang ting tang ting tang ting tang ting (6x)

2 comments:

  1. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin