Mereka (Blogger) Tidak Lagi Seaktif Yang Dulu - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

February 24, 2018

Mereka (Blogger) Tidak Lagi Seaktif Yang Dulu

Mereka (Blogger) Tidak Lagi Seaktif Yang Dulu | Assalamualaikum, entry sedih malam ini, haha, tadi terbaca entry lama, nampak komen-komen dari blogger yang sama-sama aktif sekitar 2012, ramai sangat, blogging pun jadi meriah, tapi sayang, kebanyakan blogger tersebut dah cuci tangan, mungkin sudah tidak seaktif yang dulu. Sha jadi rindu..


Sha harap sha tetap jadi blogger yang aktif, tak banyak pun entry tapi harap rajin lah update ya..hihi..sayang tau bayar domain untuk 5 tahun, InsyaAllah sha akan aktif dan sha mahu semua rakan blogger lain terus aktif sama..

22 comments:

  1. assalamualaikum.. shu pun kurang aktif blogging walaupun dulu rajin update blog. sekarang simpan banyak-banyak, update sekali gus. huhu..

    semoga kita rajin update. :)

    ReplyDelete
  2. i did the same a few years back now im back

    ReplyDelete
  3. Rindu juga kawan2 blogger dari zaman 2010-2013, hehe.

    ReplyDelete
  4. Kadang-kadang terfikir, adakah ini bermakna zaman blogger makin berakhir disebabkan kemunculan Youtuber dan Instagrammer? Jika ya, maka kehidupan dalam media umpama lagu 'Video Killed the Radio Star' oleh The Buggles tu...

    ReplyDelete
  5. hehe sama la. Ain pun dah slow dah tk aktif mcm dulu. Tahun lepas 3 entry je setahun :') Sebenarnya ada je bukak blog kawan2 semua. Tp tu lah tak komen je. tu nmpk mcm tak wujud. jgn sesedih okay :) Ramai je lagi bloggers yg aktif.
    Singgah hari minggu :D
    https://theathra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. entry sikit pon lagi banyak dari saya. huhuhu. betul tu, dulu ramai blogger yang santai2. sekarang macam byk kejar trafik, sy lagi suka baca yg jenis santai cerita pasal hidup.

    ReplyDelete
  7. betul tue.. ada yg tak aktif dah~ sedih jugalah.. hopefully sy pun akan terus aktif~

    ReplyDelete
  8. maybe sebab diorg dah ada komitmen yg lebih penting kot..positif jela kan.. sbb cikyan pon kdg busy..tak sempat nk jnguk blog ni..

    ReplyDelete
  9. kannn. azah pun baru start aktif ni. rindu pulak bloggers tahun 2008-2011 dulu2

    ReplyDelete
  10. aida pun dulu macam tu... dan aida rinduu.. so aida nak kembali berblogging.. ^^ jom sis sama2!

    ReplyDelete
  11. hehehe
    betul lah tu
    geng2 dulu lama dah stop
    saya pun baru tahun nih mula aktif balik

    ReplyDelete
  12. Singgah sini ..Hi Alam sini..kalau ikutkan entri kadang Alam aktif sampaikan seminggu 5 entri..mai mood kelaut ada 2 entri je..hihi

    https://caramelmacchiyato.blogspot.my/2018/02/giveaway-introducing-bare-essentials-by.html

    ReplyDelete
  13. tak tahu berapa lama nak jadi blogger tapi selagi ada minat untuk menulis, akan terus menulis.

    ReplyDelete
  14. tak tahu berapa lama lagi nak jadi blogger, tapi selagi ada minat menulis, akan terus menulis.

    ReplyDelete
  15. ramai yang dah cuci tangan sebab busy dengan life masing2. Dulu ramai jugak yang cakap taknak stop menulis sampai tua tapi hilang jugak :P

    ReplyDelete
  16. Sama laaa tengelam timbul gak ni. Tapi kalau boleh xnak berhenti.

    ReplyDelete
  17. Fiza pun kalau tgk komen kawan blogger dulu2 rasa rindu.. masing2 mungkin sibuk..

    ReplyDelete
  18. Akak, followback sini taw! Comel sangat ini blog~~ :3

    ReplyDelete
  19. Jangan sedih sedih kak sha. Kami ada di samping kak sha kekeke. InshaaAllah kita sama sama aktif yew

    ReplyDelete
  20. Kalau refer dari bloglist kawan2 blogger yg lain... ada yg dah 3 tahun berlalu dah.. suda smpai masanya kita update bloglist baru..hehe


    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/buat-duit-secara-meluas-dalam-blog.html

    ReplyDelete
  21. jmput la join sni

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin