Photobook RM1 - Mudah dan Berkualiti - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

January 19, 2018

Photobook RM1 - Mudah dan Berkualiti

Photobook RM1 - Mudah dan Berkualiti | Assalamualaikum, sha sangat teruja melihat gambar kahwin diabadikan dalam buku secomel 6 x 6 square mini ini, lagi-lagi buku yang memuatkan 21 halaman dengan kualiti terbaik dari ladang semurah RM1, percaya atau tidak Photobook ini berharga RM1? haha susah percaya bukan? dizaman kemodenan sekarang susah untuk kita percaya harga barangan ini RM1, sedangkan harga minyak sudah RM2.00+ seliter..amboi amboi amboi..haha


Alkisahnya bermula apabila aplikasi photobook menjadi viral di laman Facebook minggu lepas baru perasan sebenarnya haha..maaf sha tidak seaktif dahulu sharing tutorial buat photobook ini. Harga asal RM79, tapi disebabkan korang boleh apply discount maka harganya hanya RM1, siapa yang tidak tergugat dengan harga RM1, dan mula memilih gambar untuk diprint out hohoho kita sama :P

Caranya simple sahaja
1. Install apps Photobook dekat smartphone korang
2. Pilih simple book
3. Pilih 21 gambar menarik korang lebih dari 21, harga suda tidak sama yaa
4. Tulis ayat dekat belakang
5. Pilih Premium Silk
6. Check Out

Gunakan Discount Code : MERRYBOOK
Sha kurang pasti kalau masih valid, boleh try dulu ya

Lepas settle kan bayaran, proses upload gambar, harga postage ikut negeri, kalau macam sabah RM12+ jadi kalau tambah RM1 jadi RM13+ jangan terkejut pula, hihi

Bolehlah simpan buat kenangan, daripada simpan dekat handphone, handphone hilang atau memory card rosak, menangis tak berlagu kan hihi. Selain tu korang boleh edit cantik-cantik sebelum select gambar, boleh guna apps cymera atau apps lain yang korang rasa sesuai. Ikut creativity koranglah, serlah bakat yang terpendam untuk edit-edit gambar ni, dan jangan risau kalau pening nak susun, boleh buat draft, nanti ada idea boleh sambung susun gambar balik. Kunjungi PHOTOBOOK sekarang



Semoga bermanfaat, jom mula kumpul koleksi photobook korang sekarang..hihi

8 comments:

  1. Ciktie dah beli voucher tapi tak sempat nak buat lagi. Mungkin minggu depan nak buat juga..serius murah sangat harganya ni

    ReplyDelete
  2. Waaahh seriusly Kak RM1? Hahaha mcm mau juga tau ~

    ReplyDelete
  3. Oo boleh buat kat phone ek? SIqah ingatkan buat kat pc je.

    Cantik gambar kahwin Sha :)

    ReplyDelete
  4. dah pernah buat! waktu tu promotion di shopee. hihi. nanti azah share entri pasal photobook ni :D jemput join: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
  5. Murahnya sha. Berbaloi-baloi beli.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin