Selamat Tinggal Nuffnang | Assalamualaikum, banyak blogger mengadu Nuffnang sudah tidak semegah dulu, beri earning bagai syok sendiri, dan kini Nuffnang sudah semakin tidak kelihatan di blog yang lain.


Dan sha mengambil keputusan untuk 'membuang' Nuffnang bukan atas dasar kacang lupakan kulit, tapi sha sudah move on dengan kekecewaan yang telah Nuffnang lakukan, mempermainkan blogger cute seperti sha amatlah menyakitkan haha, adakah patut BE dah bagi cun, sekali amount sen saja? kedekut sangat tauuu...

Terlalu banyak kenangan bersama Nuffnang sepanjang sha berblog ini, antaranya sha yang dahulunya rajin buat entry mengenai BE yang telah diberikan oleh Nuffnang, tutorial letak iklan khas buat Nuffnang sampailah ke cerita tentang Cashout dari Nuffnang sebanyak 3 kali.

Namun bagi sha itu hanyalah kenangan masa lalu, seseorang perlu beredar mencari sesuatu yang lebih menjana pendapatan yang cerah untuk masa depan haha..apapun berlaku, terima kasih atas rezeki yang telah engkau curahkan walaupun hakikatnya, iklan yang telah engkau timbulkan diblog ini sangat hebat ! haha..

Selamat Tinggal Nuffnang

Ex Nuffnangger,
Opzzpinky :P