Selamat Tinggal Nuffnang - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

November 4, 2017

Selamat Tinggal Nuffnang

Selamat Tinggal Nuffnang | Assalamualaikum, banyak blogger mengadu Nuffnang sudah tidak semegah dulu, beri earning bagai syok sendiri, dan kini Nuffnang sudah semakin tidak kelihatan di blog yang lain.


Dan sha mengambil keputusan untuk 'membuang' Nuffnang bukan atas dasar kacang lupakan kulit, tapi sha sudah move on dengan kekecewaan yang telah Nuffnang lakukan, mempermainkan blogger cute seperti sha amatlah menyakitkan haha, adakah patut BE dah bagi cun, sekali amount sen saja? kedekut sangat tauuu...

Terlalu banyak kenangan bersama Nuffnang sepanjang sha berblog ini, antaranya sha yang dahulunya rajin buat entry mengenai BE yang telah diberikan oleh Nuffnang, tutorial letak iklan khas buat Nuffnang sampailah ke cerita tentang Cashout dari Nuffnang sebanyak 3 kali.

Namun bagi sha itu hanyalah kenangan masa lalu, seseorang perlu beredar mencari sesuatu yang lebih menjana pendapatan yang cerah untuk masa depan haha..apapun berlaku, terima kasih atas rezeki yang telah engkau curahkan walaupun hakikatnya, iklan yang telah engkau timbulkan diblog ini sangat hebat ! haha..

Selamat Tinggal Nuffnang

Ex Nuffnangger,
Opzzpinky :P

9 comments:

  1. Aku pun lma suda nda cek tu nuffnang..

    ReplyDelete
  2. perasan jugak tu tapi tak tahu ads apa boleh ganti nuffnang. Any suggestion? :)

    ReplyDelete
  3. hahaha auucchh! Ayat tue kak.. sy pun nak move on dr nuffnang huhu

    ReplyDelete
  4. Kte ni dah lama tak bukak blog. Xcek2 pulak nuffnang tu ada brape. Lagipun tulis blog ni minay je. Xpandai nak jana income..haha

    ReplyDelete
  5. Mmg nuffnang dah x mcm dulu. Mama pun berkira2 nak letgo

    ReplyDelete
  6. Dah lama tinggalkan kekasih lama ni haha..

    ReplyDelete
  7. Tolong sedih sekali. agagaga . haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad