5 Entry Paling Menyengat October 2017 - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

November 3, 2017

5 Entry Paling Menyengat October 2017

5 Entry Paling Menyengat October 2017 | Assalamualaikum, iya ketibaan bulan November yang dinanti, hanya tinggal 2 bulan lagi nak habis tahun 2017, cepatnya masa berlalu kan? bulan ini merupakan bulan kesibukan para cikgu, sebab nak urus budak konvo dan bulan 12 boleh bercuti sakan..hihi jom kita lihat 5 Entry Paling Menyengat October 2017


5 Entry Paling Menyengat October 2017

1. Ribut Tropika Turut Landa Sabah
Cuti Deepavali seminggu yang lalu, beberapa daerah di negeri ini terkena tempias Ribut Tropika yang telah berlaku d iNegara Jiran Filipina

2. Contact Lens Paling Best Dari ImLens
Pencinta Contact Lens boleh terjah entry hangat ini, yang bestnya tentang CL ini, pakai pun fresh ja mata, rugi kalau tak cuba, ada diskaun lagi tauu.

3. Pengalaman Membeli Power Bank di Shopee
Power bank penting untuk sesebuah Handphone, kalau nak cari murah dan comel-comel bolehlah beli dekat Shopee yang penting free postage heee.

4. Sumbangan Bantu Suria Lekat Lekit
Dapat pahala kita tolong orang yang susah, jom bantu blogger ini untuk mempermudahkan urusan saman beliau

5. Lirik Lagu Armada Asal Kau Bahagia
Lagu ini ditujukan khas buat..ehhh haha, lagu ini lirik dan musik best sangat, jom nyanyi sama-sama..hihi

Ok itu sahaja setakat ini, dan bulan October yang lalu, sebanyak 7 entry telah dihasilkan, semakin merundum ya, usaha lebih lagi sharinaaaa..

Dan untuk Top Refferal bulan lalu adalah Kak MV dari http://msvelentine.blogspot.my/, tahniah kak MV, sha telah letakkan feed percuma blog akak di bahagian Footer

Terima kasih pembaca setia blog opzzpinky, semoga entry-entry yang dihasilkan bermanfaat untuk dunia dan akhirat, amin...

Salam sayang
Opzzpinky :)

5 comments:

  1. Tahiah sha, ok la tu ada juga entry..sy haha liat btl nak cari mood aktif mcm dlu2

    ReplyDelete
  2. hello....kak pip singgah sini ...salam Jumaat yg indah :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad