Contact Lens Paling Best dari ImLens - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

October 26, 2017

Contact Lens Paling Best dari ImLens

Contact Lens Paling Best dari ImLens | Assalamualaikum, hari ini sha nak berkongsi dengan korang Contact Lens Paling Best dari ImLens yang pernah sha cuba sangat puas hati berbanding dengan Contact Lens yang lain.


'Beauty through your eyes', Mata adalah anugerah terindah yang diberikan Allah kepada kita, tapi kebanyakan orang sekarang telah mengalami kerosakan mata akibat banyak faktor, ada yang memilih untuk memakai kaca mata, namun tidak kurang pula memakai Contact Lens. 

Dan sha berani untuk mencadangankan kepada korang Contact Lens Paling Best dari ImLens berbanding dengan Contact Lens yang ada diluar sebab apa? meh sha nak cerita ni..

Sha diberi peluang untuk mencuba sendiri Contact Lensdari ImLens, menurut pengalaman sha memakai Contact Lens memang tidak akan lebih dari 2 jam dalam sekali pakai, sebab mata akan menjadi kering dan kurang selesa, tapi apabila sha mula memakai Contact Lens dari ImLens, kesegaran tetap sama selama memakainya lebih dari 2 jam, sehinggakan sha lupa suda lebih dari 2 jam sha memakainya.



45% Mengandungi Air
Kandungan air yang tinggi meningkatkan bekalan oksigen pada kornea, maka ianya menjadikan lens ini sangat selesa untuk dipakai pada masa yang sama dapat menyihatkan mata. 

Dijamin Selamat
Bahan yang digunakan oleh ImLens telah mendapat kelulusan dari US FDA (US FDA adalah agensi kerajaan Amerika Syarikat yg bertanggungjawab untuk mengawal dan memastikan keselamatan pengeluaran hasil makanan, hasil tembakau, makanan tambahan, ubat-ubatan, vaksin, biopharmaceutical, derma darah, peralatan perubatan dan lain-lain) ImLens juga mempunyai Sijil ISO dan GMP, buatan dari Teknologi German

Panduan Manual Pemakaian Contact Lens 
Tidak pernah guna Contact Lens? korang jangan risau sebab ImLens ada sertakan sekali dalam kotak  itu, panduan manual cara pakai dan tempoh penggunaannya. Untuk Contact Lens ini, tempoh penggunaan maximum satu bulan, selepas itu boleh tukar yang baru pula

sha menggunakan i-Claim Contact Lens


Warna, Saiz dan Power
Terdapat 4 warna menawan hati si pemakai, antaranya :-
i-Moss (Green 14.5mm)
i-Sea (Blue14.5mm)
i-Claim (Hazel 14.0mm) 
i-Pearl (Grey 14.0mm)

Power bermula dari Plano (0.0) hingga 6.0

Klinik Contact Lens
Terbaiklah !! ImLens juga telah membuka Klinik Contact Lens di Petaling Jaya, Selangor bertujuan untuk rundingan khas si pemakai tegar Contact Lens jika korang ada mengalami masalah ketika memakai Contact Lens, disamping itu juga korang boleh mendapatkan Lens percuma,  wow, hebat bukan?

Contact Lens ImLens RM40/pair

Berita Baik !! dapatkan diskaun apabila korang membeli Contact Lens dari ImLens dengan menggunakan kod "SABAHAN BLOGGER SHARINA" 

Whatsapp sekarang http://imlens.wasap.my/ <--- dan pilih warna kegemaran korang

ImLens turut menyediakan COD di sekitar Kota Kinabalu dan Papar (Sabah) dan KL Sentral - LRT Subang Jaya (Semenanjung) 

ImLens juga telah sampai ke Negara Jiran, iaitu Brunei dengan harga BND 17/pair termasuk Postage

Jom Terjah sekarang -> https://www.instagram.com/imlens.hq/



8 comments:

  1. terus mata nampak lebih cantik ...

    ReplyDelete
  2. akak mmg x berani nak guna contact lens, rasa macam seriau letak benda asing kat mata.. he he he... tabah je le dengan spec...

    ReplyDelete
  3. You're so awesome! I don't believe I've read something like that
    before. So great to discover another person with some genuine thoughts on this subject matter.
    Seriously.. thank you for starting this up. This site is one
    thing that's needed on the internet, someone with a bit of originality!

    ReplyDelete
  4. Cantik tp Kmia jenis org yg x pakai contact lense 😅

    ReplyDelete
  5. woww cantik kaler tu.. tapi tak pakai. kena pakai cermin mata gak =D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad