Happy Giveaway by Mrs Pip (28/8/17 - 16/9/17) - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 7, 2017

Happy Giveaway by Mrs Pip (28/8/17 - 16/9/17)



Klik banner kalau nak join

Assalamualaikum dan salam kegembiraan <-- merujuk kepada GA kali ini, malam ini sha teringin nak menyertai segmen-segmen yang dianjurkan oleh blogger lain, nak bagi support pada mereka, hah ! jumpa pun Give Away yang lama sha dah nak join. Sorry kak pip, sha baru nak join ni ahh..hihi.

Give Away ini sempena 5th wedding anniversary kak pip dengan suami, beserta kejayaan blog beliau dalam mencapai 100k page view bulan lepas dan tahniah kak pip dah berdomain sendiri iaitu www.mrspip.com, tahniah tahniah, rasa teruja kan bila ada domain sendiri, rasa semangat nak blogging tu lain dari yang lain..hihi..semoga terus success kak pip :)

Ok terma dan syarat korang boleh baca dekat entry beliau >SINI< dan kak pip tengah mencari 2 pemenang untuk memenangi hadiah-hadiah seperti di dalam banner, dan jika penyertaan melebihi 60 orang, hadiah misteri akan menanti, so apa tunggu lagi, jom korang join GA kak pip.

6 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad