Selamat Hari Raya 2017 - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

July 5, 2017

Selamat Hari Raya 2017



Assalamualaikum, Selamat hari raya semua readers yang dikasihi, alhamdulilah dah masuk bulan syawal walaupun sha lambat up entry busy yang teramat sangat guys, lupa nak buat schedule entry, once again SALAM 11 SYAWAL, eh sedar tak sedar dah 11 syawal kan? ok..sha baru nak share gambar 1st raya hakss..

Macam biasa 1st raya sha memang akan jadi wanita melayu terakhir yang stay dirumah, cuci piring, kemas rumah dan layan tetamu, penatss tauu, of cos tiada masa untuk keluar beraya tapi still excited pakai baju raya, haha. 

Raya tahun ini sha pakai baju color purple, tapi agak menyedihkan baju raya tahun ni ada cacat sikit, buatkan sha jadi pendek dan gemuk, atau memang semula jadi?? hahah..

Apapun, tetap boleh raya kan..tetap ada orang yang sayang haha..itu yang penting..


Soalan Popular tahun ini, sama dengan tahun lalu punya soalan, iaitu "bila nak kahwin?? dan Mr T bila datang beraya?" so sha tak kekok bila menjawab haha, dan soalan baru sha dapat dari orang iaitu, "bila kita nak duduk (bersanding) bersama?? erkkk??? hahaha sha apa lagi *tunjuk jari manis* hahaha..terus hilang chia chia chia dia...:P




Sikit ja gambar raya pertama sha, raya kedua pakai baju tahun lalu, raya ketiga pun sama, tapi raya tahun ini amatlah sederhana, mood pun kurang, mungkin sebab raya single kan? InsyaAllah tahun depan mungkin berdua..doakannn..hihhiii

8 comments:

  1. Selamat hari raya...
    Blog pun dah cantik, mcm orgnya juga.

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya sha. Pendek pon comel. Hamboii dah ada mr T ye. Hehe. Nanti kawen jangan lupa jemput tau ��

    ReplyDelete
  3. Bsederhana lebih baik kan dear. Salam lebaran babe dan family =)

    ReplyDelete
  4. Cantik tudung. Selamat Hari Raya Sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad