Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

July 9, 2017

Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky


Dengan ini, maka berlangsunglah GiveAway Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky. Big thanks kepada para sponsor yang baik hati sponsor duit raya untuk pemenang GA sha, alhamdulilah, syarat simple ja, macam biasa korang kena patuh semua syarat, kalau tipu dosa tauu..hihi

SYARAT PENYERTAAN :- 
1. Buat satu entri yang bertajuk "Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky" 
2. Copy banner yang cute diatas dan pastekan dalam entri korang. 
3. Linkkan ke entry ini. 
4. Done !! hantar link korang dekat komen di entry ini


25 PEMENANG AKAN MENDAPAT DUIT RAYA 


FOLLOW BLOG *Wajib

FOLLOW INSTAGRAM *Jika ada

LIKE FAN PAGE *Wajib

FOLLOW GOOGLE PLUS *Wajib

FOLLOW TWITER *Jika ada

FOLLOW TELEGRAM *Jika ada

ADD FACEBOOK *Wajib

**NOTA PENTING**

1. Pemilihan pemenang berdasarkan Random dan keputusan adalah muktamad.
2. Para Sponsor boleh join
3. Dua TOP REFERRAL dikalangan sponsor dan peserta akan mendapat duit raya dari sha 
4. Tarikh berlangsung GA adalah 09 Julai 2017 - 22 Julai 2017 

GOOD LUCK guys :)


56 comments:

  1. Saya join sha..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  2. all the best Sha .. nnt kak pip tolong promote juga :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum .

    Wani join (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  4. http://www.tashaqisha.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  5. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  6. http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  7. Kinah join
    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  8. join http://msvelentine.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  9. SALAM...
    SAYA JOIN
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  10. join ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  11. join
    http://www.kisahsidairy.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  12. Saya join...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum opzzpinky...mama dtg join yer...
    http://maszull.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky-2017.html

    ReplyDelete
  14. pokcik join..
    http://www.pokcikblogger.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  15. http://themaiman.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    saya join :)

    ReplyDelete
  16. Sy join sha https://blogashalya.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  17. as salam..saya join..kot ada rezeki di sini
    http://jnjikita.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  18. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah settle semua syarat.
    Ig saya @noormaizan.

    http://missobsesi.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky-22.html

    ReplyDelete
  20. saya join jugak segmen ni :)

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  21. Dtg join jugak.. :)

    http://www.leaazleeya.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  22. Sya join:D
    http://littlesnorlax.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  23. sha join :> http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  24. dah joinnn http://deariescouple.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  25. sy pun join juga kak shaa hehe
    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  26. Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
    IG : kasih_shadz
    FB : Sha Mohamed

    ReplyDelete
  27. Shawal join.. :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  28. AM join

    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  29. Sya join :D
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  30. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  31. http://ayienawi.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  32. sy join
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  33. KAK LINA JOIN
    https://mama3danish.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  34. Done join

    http://www.helloaiman.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    helloaiman

    ReplyDelete
  35. hi sis.. sy join ya..

    http://www.ceriteraibu.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  36. Join yer..

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.huhahuhajerr.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky_16.html

      Delete
  37. Saya Join..

    http://puankuci.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  38. http://the-fadedd.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  39. http://www.syuhadasalleh.com/2017/07/15/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky/

    ReplyDelete
  40. segmen yang menarik...bestnya dapat duit raya

    ReplyDelete
  41. join juga :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  42. Lokmann join...
    http://www.blogaqiem.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  43. heehehee .. nat join :)
    https://nnizati.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  44. done

    saya join

    https://cikash.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  45. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    p/s: akaun IG natrah page not found.

    ReplyDelete
  46. Saya Join
    http://www.ceritahuda.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  47. alhamdulillah done follow semua syarat. elsa join!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  48. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  49. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  50. haii, saya join juga

    https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  51. Join :)

    http://ftndiana.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad