Pengikut

Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky

by - Julai 09, 2017

Dengan ini, maka berlangsunglah GiveAway Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky. Big thanks kepada para sponsor yang baik hati sponsor duit raya untuk pemenang GA sha, alhamdulilah, syarat simple ja, macam biasa korang kena patuh semua syarat, kalau tipu dosa tauu..hihi

SYARAT PENYERTAAN :- 
1. Buat satu entri yang bertajuk "Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky" 
2. Copy banner yang cute diatas dan pastekan dalam entri korang. 
3. Linkkan ke entry ini. 
4. Done !! hantar link korang dekat komen di entry ini


25 PEMENANG AKAN MENDAPAT DUIT RAYA 


FOLLOW BLOG *Wajib

FOLLOW INSTAGRAM *Jika ada

LIKE FAN PAGE *Wajib

FOLLOW GOOGLE PLUS *Wajib

FOLLOW TWITER *Jika ada

FOLLOW TELEGRAM *Jika ada

ADD FACEBOOK *Wajib

**NOTA PENTING**

1. Pemilihan pemenang berdasarkan Random dan keputusan adalah muktamad.
2. Para Sponsor boleh join
3. Dua TOP REFERRAL dikalangan sponsor dan peserta akan mendapat duit raya dari sha 
4. Tarikh berlangsung GA adalah 09 Julai 2017 - 22 Julai 2017 

GOOD LUCK guys :)


You May Also Like

56 Comments

  1. Saya join sha..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  2. all the best Sha .. nnt kak pip tolong promote juga :)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum .

    Wani join (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  4. http://www.tashaqisha.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  5. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  6. http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  7. Kinah join
    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  8. join http://msvelentine.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  9. SALAM...
    SAYA JOIN
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  10. join ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  11. join
    http://www.kisahsidairy.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  12. Saya join...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  13. assalamualaikum opzzpinky...mama dtg join yer...
    http://maszull.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky-2017.html

    BalasPadam
  14. pokcik join..
    http://www.pokcikblogger.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  15. http://themaiman.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    saya join :)

    BalasPadam
  16. Sy join sha https://blogashalya.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  17. as salam..saya join..kot ada rezeki di sini
    http://jnjikita.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  18. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah settle semua syarat.
    Ig saya @noormaizan.

    http://missobsesi.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky-22.html

    BalasPadam
  20. saya join jugak segmen ni :)

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  21. Dtg join jugak.. :)

    http://www.leaazleeya.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  22. Sya join:D
    http://littlesnorlax.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  23. sha join :> http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  24. dah joinnn http://deariescouple.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-opzzpinky.html

    BalasPadam
  25. sy pun join juga kak shaa hehe
    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  26. Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
    IG : kasih_shadz
    FB : Sha Mohamed

    BalasPadam
  27. Shawal join.. :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  28. AM join

    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  29. Sya join :D
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  30. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  31. http://ayienawi.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  32. sy join
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  33. KAK LINA JOIN
    https://mama3danish.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  34. Done join

    http://www.helloaiman.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    helloaiman

    BalasPadam
  35. hi sis.. sy join ya..

    http://www.ceriteraibu.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  36. Join yer..

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. http://www.huhahuhajerr.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky_16.html

      Padam
  37. Saya Join..

    http://puankuci.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  38. http://the-fadedd.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  39. http://www.syuhadasalleh.com/2017/07/15/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky/

    BalasPadam
  40. segmen yang menarik...bestnya dapat duit raya

    BalasPadam
  41. join juga :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  42. Lokmann join...
    http://www.blogaqiem.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  43. heehehee .. nat join :)
    https://nnizati.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  44. done

    saya join

    https://cikash.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  45. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    p/s: akaun IG natrah page not found.

    BalasPadam
  46. Saya Join
    http://www.ceritahuda.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  47. alhamdulillah done follow semua syarat. elsa join!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  48. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  49. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  50. haii, saya join juga

    https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam
  51. Join :)

    http://ftndiana.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)