Pemenang Saya Nak Duit Raya By Opzzpinky

by - Monday, July 24, 2017



Assalamualaikum, Alhamdulilah, maka tamatlah GiveAway Saya Nak Duit Raya By Opzzpinky yang telah berlangsung selama 2 minggu, terima kasih korang yang support GA sha, terima kasih juga para sponsor yang turut serta menjayakan GA ini. Maaf, lambat umum pemenang, line siput dan sha tak berapa sihat sob.. 

Ok, untuk hadiah duit raya, seperti yang sha janjikan, 25 pemenang akan mendapat duit raya dari sha, untuk yg bertuah (pemilihan berdasarkan random) dan tambahan 2 lagi untuk top refferal Pemenang dan 1 bonus pemenang top up, menjadikan semua 28 pemenang. Hendaklah claim duit raya korang, sila Pm tepi di FB sha (here), secepatnya, dan akan bank in pada 25/7/2017

*bank selain maybank, sha akan guna giro transfer so dapat lambat sikit ya hihi 

Nama: 
No bertuah korang: 
No. HP: 
No. Account: 
Nama Bank: 

*********************************************************************** 
Untuk pemenang topup, 
Nama: 
No bertuah korang: 
No. HP: 
Sim card: 

UNTUK TOP REFERRAL 
SHA - RM10 x 2 org 

SPONSOR = http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
PESERTA = http://www.sayidahnapisah.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html




26 PEMENANG DUIT RAYA 

1. SPONSOR DARI JUN - RM30 x 2 org

40
31

2.SPONSOR DARI NAT - RM10 × 2 org 

47
30

3.SPONSOR DARI YATIE - RM10 TOPUP x 1 org 

35

4. SPONSOR DARI MRS PIP - RM20 x 2 org 

29
33

5. SPONSOR DARI LYA - RM10 x 2 org 
12
23

6. SPONSOR DARI TASHA - RM10 x 3 org 

36
45
38

7. SPONSOR DARI YASIRA - RM20 x 1 org 

 8

8. SPONSOR DARI DYANA- RM20 x 5 org 

14
18
 5
 9
39

9. SPONSOR DARI AMANINA - RM10 x 1 org 

 3

10. SPONSOR DARI ECA - RM10 x 2 org 

24
27

11. SPONSOR DARI KAK GOJES – RM20 x 1 org 

21

12. SPONSOR DARI KAK ANI – RM10 x 2 org 

28
17

13. SPONSOR DARI SYAZWANI – RM11 x 2 org

 1
37

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG !!
*Keputusan adalah muktamad!
*Pembayaran secara bank in/top up sahaja.

You May Also Like

26 Comments

  1. yeay..No 45 menang..Alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Ada rezeki Sha.. Tq awak..

    ReplyDelete
  3. Yeah terpilih sbgai pemenang ga ni..

    ReplyDelete
  4. Wahhh... Tahniah kpd pemenang ^^ ~~
    Alhamdulillah sbb tersenarai hehe ~~ yuhuuu duit raya..

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dapat jadi top referral :D

    tahniah kepada para pemenang!

    ReplyDelete
  7. hi awak.. lama dah tak berblog n join segment

    ReplyDelete
  8. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

    Huwaaaa... Tak dapat duit raya...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki masih ada..tahniah juga pada pemenang yang lain..:)

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah...no 31 terselit disini..terima kasih opzzpinky

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah tersenarai.. Mai sudah hantar detail ya :D

    #lucky17

    ReplyDelete
  12. Tahniah semuaaa :(

    Haha tak bernasib baik hehe

    ReplyDelete
  13. alaaa ,tadak rezeki . tahniah pemenang

    ReplyDelete
  14. Salam singgah sini dik...
    Tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  15. tahniah semua..xda rezeki kali ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)