[UPDATED ON 16 JULY 2017] Minggu terakhir untuk korang join GA ini, sebab sabtu ini akan tutup, so korang yang belum join tu, boleh klik link di bawah, yang dah join, boleh BW link kawan yang lain. TERIMA KASIH KORANG YANG SPORTING

Sila komen nombor bertuah korang..hihihi


>>Saya Nak Duit Raya By Opzzpinky<<


  1. http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  2. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  3. http://www.tashaqisha.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  4. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  5. http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  6. http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  7. http://msvelentine.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  8. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  9. http://www.kasihjuju.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  10. http://www.kisahsidairy.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  11. https://jombercontest.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  12. http://www.pokcikblogger.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  13. http://themaiman.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  14. https://blogashalya.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  15. http://jnjikita.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  16. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  17. http://missobsesi.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky-22.html
  18. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  19. http://www.leaazleeya.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  20. http://littlesnorlax.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  21. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  22. http://deariescouple.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-opzzpinky.html
  23. http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  24. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  25. http://www.mohdnoorshawals.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  26. http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  27. http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  28. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  29. http://ayienawi.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  30. https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  31. https://mama3danish.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  32. http://www.helloaiman.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  33. http://www.ceriteraibu.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  34. http://www.huhahuhajerr.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky_16.html
  35. http://puankuci.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  36. http://the-fadedd.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html
  37. http://www.syuhadasalleh.com/2017/07/15/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky/
  38. NEXT ...



Selamat Hari Raya, sambutan raya kali ini, sha join sekali dengan anak-anak didik sha di Tadika Sinaran Jaya, Hartamas Telipok. Walaupun sha baru 3 hari berkhidmat di tadika ni, haha..memang impian sha nak jadi seorang cikgu, alhamdulilah diberi peluang juga walaupun hanya sementara, InsyaAllah.






itu sahaja cerita cikgu sha, haha *kekok gelarkan diri sebagai cikgu*
jangan lupa join GA cikgu sha di SINI :P

Dengan ini, maka berlangsunglah GiveAway Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky. Big thanks kepada para sponsor yang baik hati sponsor duit raya untuk pemenang GA sha, alhamdulilah, syarat simple ja, macam biasa korang kena patuh semua syarat, kalau tipu dosa tauu..hihi

SYARAT PENYERTAAN :- 
1. Buat satu entri yang bertajuk "Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky" 
2. Copy banner yang cute diatas dan pastekan dalam entri korang. 
3. Linkkan ke entry ini. 
4. Done !! hantar link korang dekat komen di entry ini


25 PEMENANG AKAN MENDAPAT DUIT RAYA 


FOLLOW BLOG *Wajib

FOLLOW INSTAGRAM *Jika ada

LIKE FAN PAGE *Wajib

FOLLOW GOOGLE PLUS *Wajib

FOLLOW TWITER *Jika ada

FOLLOW TELEGRAM *Jika ada

ADD FACEBOOK *Wajib

**NOTA PENTING**

1. Pemilihan pemenang berdasarkan Random dan keputusan adalah muktamad.
2. Para Sponsor boleh join
3. Dua TOP REFERRAL dikalangan sponsor dan peserta akan mendapat duit raya dari sha 
4. Tarikh berlangsung GA adalah 09 Julai 2017 - 22 Julai 2017 

GOOD LUCK guys :)




PEMENANG AKAN DIPILIH MELALUI CABUTAN BERTUAH
DUE DATE : 3 JULY 2017 - 31 JULY 2017
klik banner kalau nak join

Segmen ini berlangsung bermula 3 Julai sehingga 20 Julai 2017 @ 2 petang, dan senarai penyertaan akan diumukan pada 22 Julai 2017, untuk join korang boleh klik klik banner ya..


Selamat hari raya semua readers yang dikasihi, alhamdulilah dah masuk bulan syawal walaupun sha lambat up entry busy yang teramat sangat guys, lupa nak buat schedule entry, once again SALAM 11 SYAWAL, eh sedar tak sedar dah 11 syawal kan? ok..sha baru nak share gambar 1st raya hakss..

Macam biasa 1st raya sha memang akan jadi wanita melayu terakhir yang stay dirumah, cuci piring, kemas rumah dan layan tetamu, penatss tauu, of cos tiada masa untuk keluar beraya tapi still excited pakai baju raya, haha. 

Raya tahun ini sha pakai baju color purple, tapi agak menyedihkan baju raya tahun ni ada cacat sikit, buatkan sha jadi pendek dan gemuk, atau memang semula jadi?? hahah..

Apapun, tetap boleh raya kan..tetap ada orang yang sayang haha..itu yang penting..


Soalan Popular tahun ini, sama dengan tahun lalu punya soalan, iaitu "bila nak kahwin?? dan Mr T bila datang beraya?" so sha tak kekok bila menjawab haha, dan soalan baru sha dapat dari orang iaitu, "bila kita nak duduk (bersanding) bersama?? erkkk??? hahaha sha apa lagi *tunjuk jari manis* hahaha..terus hilang chia chia chia dia...:P




Sikit ja gambar raya pertama sha, raya kedua pakai baju tahun lalu, raya ketiga pun sama, tapi raya tahun ini amatlah sederhana, mood pun kurang, mungkin sebab raya single kan? InsyaAllah tahun depan mungkin berdua..doakannn..hihhiii